• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Lekoviti dodaci
/
Oregamar kapsule origano ulja 15 kom. Marnys
  popust
  Šifra: 1427007

  Oregamar kapsule origano ulja 15 kom. Marnys

  1,444 RSD

  1,155 RSDkom

  Robna marka: Marnys Zemlja porekla: Španija Pakovanje: kom

  nutritivne vrednosti

  na 100g
  energetska Vrednost Kcal
  900
  energetska Vrednost KJ
  3700
  masti
  100g
  - mononezasićene masti
  --
  - polinezasićene masti
  --
  - zasićene masti
  14g
  ugljeni hidrati
  --
  - šećeri
  --
  vlakna
  --
  proteini
  --

  o proizvodu

  Oregamar, ulje divljeg origana - kapsule.
  Oregamar kapsule ulja divljeg origana su izuzetno efikasne u borbi protiv bakterija i gljivica. Oregamar je dijetetski suplement, odnosno proizvod koji sadrži organsko ulje divljeg origana i devičansko maslinovo ulje, koji se zahvaljujući praktičnom pakovanju u kapsulama može konzumirati na prijatan način bez neprijatnog osećaja.
  Kako ulje divljeg origana poseduje jaka i efikasna svojstva, uobičajena prateća reakcija na njegovu konzimaciju je osećaj ljutine i peckanja u grlu. Ali, od sada možete konzumirati ulje divljeg origana u kapsulama i uživati u njegovim lekovitim efektima na lagodan i prijatan način bez osećaja peckanja, ljutine i mučnine.

  svojstva

  Organsko ulje origana u kapsulama 
  Oregamar ulje origana predstavlja antimikrobni agens protiv više bakterijskih sojeva i gljivica, a takođe je i potentan imunostimulator. Tradicionalno se koristi kod respiratornih oboljenja (kašalj, prehlada, bronhitis) i gastrointestinalnih oboljenja (dispepsija, aerofagija).

  Kapsule su napravljene od organskog divljeg origana koji raste na obroncima teško dostupnih mesta u Španiji i obogaćene devičanskim maslinovim uljem koje se pravi od zrelih maslina sa osunčanih podneblja.

  Ulje divljeg origana pronalazi svoju široku primenu, kako u narodnoj, tako i u naučnoj medicini,  a njegova dejstva su postala predmet detaljnih istraživanja. Mnoge kliničke studije dokazuju njegovu efikasnost kod lečenja raznih oboljenja, kao i blagotvornost pri upotrebi u profilaksi i svakodnevnom životu. 

  Za šta se koristi ulje origana?
  Oregamer kapsule sadrže organsko ulje iz divljeg origana i odlične su za “čišćenje” organizma od bakterija, virusa, gljivica, pa se kao takav preporučuje i za prevenciju i za terapiju bolesti nastalih usled prirustva bakterija, virusa i gljivica.

  Ulje origana je najjači biljni antiseptik, prirodni antibiotik, antivirotik i antimikotik (uništava mnoge bakterije, viruse i gljivice). Blagotvorno deluje na urinarne, intestinalne, respiratorne i kožne infekcije.

  Ulje divljeg origana u kapsulama može biti od pomoći za stanja:
  Urinarne infekcije (gram negativne bakterije),
  Kandidijaza (candida albicans-oralana, intestrinalana, vaginalana), paradontopatija, bronhitis, rahinitis, traheitis, produktivni kašalj, herpes simplex 1 i 2 (rozmarinska kiselina),
  čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu (Helycobacter pylori)
  otežano varenje i disbalans crevne flore, gasovi, snižavanje holesterola i šećera u krvi, šuga i vaške (preporuka je da se ulje origana ubaci u šampon ili kupku).

  sastojci

  Kvalitativni sastav: Ulje organskog origana Origanum minutiflorum sa 106 mg karvakrola, odnosno 133 mg ulja divljeg origana i devičansko maslinovo ulje.
  Sastav kapsule: želatin, glicerin i voda.

  način primene

  1 kapsula dnevno posle jela sa čašom vode. Kapsule su namenjene odraslim osobama, a mogu ih konzumirati i deca starija od 12 godina uz obavezan strogi nadzor lekara.

  napomena

  Preporučena dneva doza se ne sme prekoračiti. Preparat nije namenjen za trudnice i dojilje, kao i decu mlađu od 12 godina. Ne preporučuje se osobama sa sa poremećajem akta gutanja, ozbiljnom hipertenzijom, teškim oštećenjem jetre i bubrega, kao i kod osoba na antikoagulantnoj terapiji. Ne koristiti u slučaju povišene osetljivosti ili alergija na bilo koji sastojak preparata.