• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Kozmetika i higijena
/
Ulje za erotsku masažu 20 ml Shenemil
  Šifra: 1212046

  Ulje za erotsku masažu 20 ml Shenemil

  Proizvod nije u ponudikom

  Robna marka: Shenemil Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: ml

  svojstva

  Preventiva kod seksualnog odnosa, daje senzibilni nadražaj, isparljive komponente daju psihološki efekat. Štiti sluzokožu žene za vreme odnosa. Bazna osnova su uljni ekstrakti sa eteričnim uljima geranijuma, lavande, žalfije i sl. Obogaćen vitaminom E.

  Etarsko ulje bergamota se koristi kod zapaljenja materice i penisa, ulje lavande se koristi kod bolnih menstruacija, problema sa gljivičnim oboljenjima polnih organa i dr. Etarsko ulje ruzmarina je dobar afrodizijak, jača polni nadražaj, povoljno deluje na psihu. Etarsko ulje majčine dušice pozitivno deluje  na bakterijske i virusne infekcije. Ovakva aromaterapeutska kombinacija deluje prevashodo na autonomni nervni sistem, direktno nas relaksira.

  sastojci

  Hladno ceđeno ulje suncokreta sa etarskim uljem bergamota, geranijuma, lavande, kleka, ruzmarina i majčine dušice.
  Zdravstvenu ispravnost izvršio Zavod za javno zdravlje Leskovac.

  način primene

  Za vreme seksualnog odnosa muškarac više puta oblaže vrh uda uljem, čime omogućuje bolju samoregulaciju i produžava erekciju. Istovremeno ulje se koristi za masažu erogenih zona žene, čime dopunski upotpunjuje osećaj opuštenosti i zadovoljstva. Ulje za erotsku masažu u vagini čini zaštitnu atmosferu za ženu sa aspekta gljivičnih, virusnih i bakterijskih infekcija. Ulje štiti ženu i muškarca od oštećenja sluzokože, čime smanjuje efekat infekcije pomoću krvi. Može se od vate napraviti tampon na koji se nanese ulje i koristiti kao vaginaletu u toku noći. Erotska masaža poznata je još od davnina. Erotska masaža je spoj telesnog i mentalnog, i kada se pravilno izvodi može biti senzualna i erotska baš onoliko koliko vi želite da bude. Ključ dobre masaže je u pripremi. Samo priprazite ulje za erotsku masažu može oštetiti kondom od lateksa!