• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Razni proizvodi
/
Vrećice za merenje 3 kom. Vita eco bags
  Šifra: 201057

  Vrećice za merenje 3 kom. Vita eco bags

  460 RSDkom

  Robna marka: Vita eco bags Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: kom.

  o proizvodu

  Eko vrećice Vita eco bags zamenjuju jednokratne plastične kese koje uzimate u prodavnicama ili na pijacama tokom kupovine namirnica na meru. Jedno pakovanje Vita eco bags sadrži 3 vrećice za višekratnu upotrebu: 1 veću (30 x 35 cm) i 2 manje (25 x 30 cm) vrećice. 1 pakovanje Vita eco bags zamenjuje oko 300 plastičnih kesa godišnje.

  svojstva

  Jedna vrećica može da izdrži do 4 kg težine. 
  Vrećice su providne, što znači da zaposleni na kasi će odmah videti šta je unutra bez otvaranja vrećice. Bar kod može da se skenira kroz materijal, to jest možete da ga zalepite samo na jedan komad voća ili povrća i staviti celu količinu u vrećicu. Možete zalepiti bar kod i za pertlu kojom se zateže vrećica.

  U njima, pored nošenja voća, povrća i druge robe na merenje, možete i čuvati namirnice u frižideru ili van njega, jer providan materijal odlično propušta vazduh. Možete ih koristiti i za pranje sitnog voća (grožđe, trešnje i sl.), pranje osetljivog veša u veš mašini ili kao vrećicu za pravljenje mleka od orašastih plodova.

  Vrećice su napravljene od mrežastog poliestera i dugo će da vam traju. Iako su napravljene od sintetičkog materijala, vrećice su ekološke, jer su višekratne i dugo će da vam služe. U tom smislu, vrećice od sintetike smatraju se boljim rešenjem za ekologiju od jednokratnih papirnih kesa iako su papirne kese razgradive. Naše vrećice će vam služiti najmanje godinu dana i za to vreme će zameniti do 600 običnih plastičnih kesa.

  Eko vrećice se lako peru u toploj vodi sa sapunom i brzo se suše na sobnoj temperaturi. Ako zatreba, možete ih oprati i u veš mašini na temperaturi od 30 stepeni, ali najlakše je da ih perete rukama.