• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
  Šifra: 3501006

  Zaslađivač Previa Plus 150 g

  Proizvod nije u ponudikom

  Robna marka: Sweet Health Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: 150 g

  Slični proizvodi

   Stevia market
   Ecostevia 200g Stevia market
   623 RSD
    MedHerbs
    Stevia zasladjivac u tabletama 300kom
    929 RSD

    PreviaPlus je 100% prirodna zamena za šećer. Idealno za sve tople i hladne napitke, kao i za pravljenje torti, kolača, džemova i ostalih slatkiša bez upotrebe šećera.

    • sastojci: 
    Inulin (ekstrakt korena cikorije) i ekstrakt stevije.

    • energetske i hranljive vrednosti (za 100 g): 
    Energetske vrednosti 832kJ/206kcal.
    Masti 0 g, ugljeni hidrati 7.9 g, dijetetska vlakna 87.1 g, proteini 0 g, glikemijski indeks 13.

    • svojstva: 
    PreviaPlus zvanična zamena za šećer Dijabetološkog saveza.
    Konzumiranje hrane i pića zaslađenih PreviaPlus-om ne dovodi do naglog rasta šećera i insulina u krvi, reguliše crevnu floru tako što hrani dobre bakterije u stomaku i doprinosi održavanju normalne probave.

    PreviaPlus je 100% prirodna zamena za šećer. PreviaPlus je namenjena osobama sa dijabetesom i osobama u predijabetskom stanju, kao i svim osobama koje žele da pozitivno utiču na svoje zdravlje smanjenjem unosa šećera.
    PreviaPlus ne menja svojstva pri termičkoj obradi što je čini idealnom za pravljenje kolača, slatkiša, sladoleda, kao i hladnih i toplih napitaka.
    PreviaPlus nije samo zamena za šećer na bazi stevije već sadrži i inulin koji ima brojne povoljne efekte za vaš organizam. Inulin je prebiotik koji pospešava varenje, probavu, balansira crevnu floru, vezuje holesterol i ne dovodi do naglog rasta šećera i insulina u krvi nakon obroka.

    Inulin
    Inulin je prirodno dijetetsko vlakno – ekstrakt korena biljke cikorije najboljeg kvaliteta. Inulin je prebiotik, ili izvor hrane za dobre korisne bakterije u našim crevima, doprinoseći zdravoj ravnoteži crevne flore i uspešno regulišući probleme sa probavom, opstipacijom i nadutošću. Takođe doprinosi zdravlju kostiju tako što za 20% povećava apsorbciju kalcijuma i magnezijuma. Činjenica da ima izuzetno nizak glikemijski indeks 13 čini ga idealnim za osobe sa djabetesom i one koji žele da regulišu telesnu težinu.

    Stevija
    Stevija je ekstrakt biljke Stevia Rebaudiana. U Južnoj Americi koristi se već stotinama godina, kao prirodni zaslađivač u hrani. Stevija smanjuje nivo holesterola i glukoze u krvi i poseduje terapeutsko dejstvo na povišen krvni pritisak, gorušicu, uratnu artropatiju i dijabetes tipa 2. Stevija ne sadži kalorije i ugljene hidrate. Nazvana je „čudesnim zaslađivačem“ i „svetim gralom za prehrambenu industriju“ zbog svog prirodnog porekla i prednosti po zdravlje.

    Težak zadatak
    Osobe koje se trude da regulišu telesnu težinu su svesne da imaju težak zadatak i ne uspevaju zato što pokušavaju sa dugoročno neodrživim promenama i radikalnim djetama. Moraju da se promene brojne navike, odnosno da se poveća fizička aktivnost, smanji unos šećera i ugljenih hidrata ali na dugoročno održiv način.

    Koristite PreviaPlus umesto šećera da bi dugoročno smanjili unos ugljenih hidrata.

    PreviaPlus je idealna za osobe koje žele da smanje telesnu težinu zato što:
    1. Ima 7 puta manje kalorija od šećera
    2. Smanjuje apetit i stvara osećaj punosti
    3. Ima nizak glikemijski indeks. To znači da će za razliku od drugih zaslađivača zadovoljiti osećaj i želju za slatkim, a ne samo ukus slatkog
    4. Smanjuje holesterol i masti u krvi
    5. Sprečava da telo absorbuje unete šećere
    6. Smanjuje šećer u krvi posle obroka

    PreviaPlus omogućava da se ne odričete omiljenih poslastica zato što nije zaslađivač nego zdrava zamena za šećer.
    PreviaPlus je idealna za kafu, čaj ili limunadu kao i za pravljenje svih vrsta torti, kolača, keksa, saldoleda čak i džemova.

    Ishrana je ključni stub zdravlja tako što utiče na dobre i loše bakerije koje žive u našem probavnom sistemu.
    Unos šećera i nedovoljan unos dijetetskih vlakna stvara poremećaj u crevnoj flori i dovodi do pada imuniteta, nadutosti, opstipacije i lošeg varenja.

    PreviaPlus nije samo zamena za šećer nego je i prebiotik, odnosno hrana za dobre bakterije u stomaku. PreviaPlus vraća crevnu floru u ravnotežu i pomaže da rešite stomačne tegobe.

    Dobre i loše bakterije se neprestano bore za svoje mesto u našem stomaku i crevima. Šećer, glukoza i fruktoza hrane loše bakterije. PreviaPlus će vama i celoj porodici poboljšati varenje i smanjiti nadutost. Zamenite šećer PreviaPlus-om i vratite vaš probavni sistem u ravnotežu.

    PreviaPlus nije samo zaslađivač nego sadrži veliku količinu dijetetskih vlakna i tako pomaže u regulaciji probave. PreviaPlus se preporučuje osobama sa opstipacijom. Kliničke studije su dokazale da unos inulina, koji ćini dijetetsko vlakno u zaslađivaču PreviaPlus, olakšava probavu i povećava njenu učestalost.
    PreviaPlus će usrećiti Vaš stomak!

    PreviaPlus je idealan zaslađivač za osobe sa dijabetesom i u predijabetesnom stanju. PreviaPlus je 100% prirodan način da uživajte u slatkoj kafi, čaju, ili limunadi.  Budite sigurni da će bilo koji napitak sa PreviaPlus povoljno uticati na Vaš šećer.

    PreviaPlus omogućava da uživate u poslasticama kako ste oduvek želeli!

    PreviaPlus je 100% prirodan zaslađivač sa veoma niskim glikemijskim indeksom.
    Glikemijski indeksi prirodnih zaslađivača:
    Stevia sa maltodekstrinom – 138
    Glukoza – 100
    Šećer – 68
    Fruktoza – 20
    PreviaPlus – 13
    Stevia u eritritolu – nije prirodno

    PreviaPlus je idalna za osobe sa dijabetesom zato što:
    - ne dovodi do naglog skoka šećera u krvi
    - stabilizije nivo glukoze u krvi između obroka
    - blagotvorno deluje na insulinsku rezistenciju kod osoba sa dijabetesom tip 2
    - je naučno dokazano da pozitivno utiče na funkciju pankreasa.

    1 od 7 žena tokom trudnoće ima povišen šećer u krvi ili dijabetes u trudnoći. Redovna kontrola šećera, fizička aktivnost i plan zdrave ishrane su metode za kontrolu dijebetesa u trudnoći.

    PreviaPlus će vam pomoći da lakše ostvarite plan zdrave ishrane, specijalno u trenucima kad imate potrebu za slatkim!

    PreviaPlus je idealna prirodna zdrava zamena za šećer za vas i za celu porodicu.
    Zaslađivačem PreviaPlus ćete:
    - smanjiti unos prostih šećera sebi i celoj porodici
    - poboljšati crevnu floru
    - uživati u slatkom bez brige i griže savesti

    PreviaPlus je idealan zaslađivač za sve vrste toplih i hladnih napitaka. PreviaPlus se rastvara perfektno u svim napicima i zadržava svoja zdrava svojstva. Zasladite kafu, čaj, limunadu sa PreviaPlus i uživajte u znanju da ste učinili nešto dobro za vaše telo.

    PreviaPlus je idealna za pravljenje svih vrsta slatkiša zato što ne gubi zdrava svojstva pri kuvanju ili pečenju. Ponosno ćete praviti zdrave torte, kolače i palačinake. Deca će Vam jesti domaći džem i sladoled bez prostih šećera.

    PreviaPlus sadrži ekstrakt stevije i inulina bez veštačkih dodataka.
    Specijalna kombinacija sastojka čini PreviaPlus ne samo najzdravijim zaslađivačem, nego kompletnom zamenom za šećer koja će poboljšati vaše zdravlje kao i zdravlje cele porodice.

    Umesto šećera, PreviaPlus!

    • način upotrebe:  
    Koristiti umesto šećera u svim uslovima.
    Napomene: Nije preporučeno unositi preko 20 grama dnevno. Čuvati na suvom mestu.

    pakovanje od 150 g
    zemlja porekla: Srbija