sastojci

  • 2 šolje bundeve naseckane na kockice
  • 3 do 4 kašike pirinčanog slada
  • prstohvat soli
  • 4 šoljice vode
  • 4 kašike agar agara
  • 200 gr tofua
  • 1 kašika putera od lešnika
  • sok 1 do 2 limuna
  • narendana kockica limuna, pečeni bademi
Prepare Time od 15 do 30 minuta

A sad i jedan pravi jesenji slatkiš.

• sastojci:
2 šolje bundeve naseckane na kockice, 3 do 4 kašike pirinčanog slada, prstohvat soli, 4 šoljice vode, 4 kašike agar agara, 200 gr tofua, 1 kašika putera od lešnika, sok 1 do 2 limuna, narendana kockica limuna, pečeni bademi.

• način pripreme:
Na laganoj vatri kuvajte bundevu, ječmeni slad, malo soli, agar agar i četiri šoljice vode - oko 15 minuta. Zatim u ovu smesu izmrvite tofu i dodajte puter od lešnika, a zatim i limunov sok i koricu. Sklonite sa vatre i sve izmikajte u krem, ostavite da se ohladi i ukrasite pečenim bademi.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.