sastojci

  • 1 tikvica, 1 plavi patlidžan, 1 šolja crne kinoe
  • 1.5 šolja naseckanog bosiljka
  • pola šolje feta sira (možete koristiti i tofu, dimljeni ili svileni tofu)
  • 1/2 šolje pinjola ili nekog drugog koštunjavog voća
  • 1/4 čaše ekstra devičanskog maslinovog ulja
  • 2 kašike soka limuna
  • 1 kašika balzamskog sirća
  • 1 kašičica naseckanog belog luka
  • 1/2 kašičice senfa
  • 1/2 kašičice šećera ili meda
Prepare Time od 15 do 30 minuta

Jednostavno za pripremu, a lagano i super-hranljivo jelo, za celu porodicu. 


sastojci:
1 tikvica, 1 plavi patlidžan, 1 šolja crne kinoe treba da se skuva  prohladi, 1.5 šolja naseckanog bosiljka, pola šolje feta sira (možete koristiti i tofu, dimljeni ili svileni tofu), 1/2 šolje pinjola ili nekog drugog koštunjavog voća.
preliv: 1/4 čaše ekstra devičanskog maslinovog ulja, 2 kašike soka limuna, 1 kašika balzamskog sirća, 1 kašičica naseckanog belog luka, 1/2 kašičice senfa, 1/2 kašičice šećera ili meda.


• način pripreme:

Izgrilujte povrće - tikvice i plavi patlidžan. Stavite da se prohladi, pa naseckajte. Pomešajte kinou i grilovano povrće, dodajte bosiljak, feta sir, stavite preliv i lepo promešajte. Na kraju pospite pinjole, još malo feta sira i bosiiljka.
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.