Ružina vodica 60 ml

Šifra: 3839002

 

288,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Boreal
Zemlja porekla: Indija
Pakovanje: 60 ml

Čista i prava ružina vodica dobijena destilacijom latica.


•sastojci:
Vodeni ekstrakt nastao hlađenjem vodene pare prilikom destilacije ružinog ulja iz latica. Rosa Damascena.


•svojstva:
Ružina vodica je: idealno sredstvo za čišćenje kože lica, blag antiseptik, 100% prirodan tonik za kožu, savršen parfem za tople, letnje dane.
Sahul ružina vodica: vlaži, revitališe, popravlja teksturu kože lica i može da se meša sa različitim supstancama radi dobijanja mirisnih krema naročito pogodnih za suvu, zrelu i osetljivu kožu.

savet:
Pomešajte je sa vašom maskom za lice kako biste pojačali tonično delovanje, ili uklonite ostatke maske koristeći vatu natopljenu ružinom vodicom kako biste obezbedili prirodnu svežinu i smirujući parfem tokom dana.


za one koji žele da znaju više:
Ružina vodica je tečni ostatak koji nastaje prilikom dobijanja ružinog ulja. Upotrebljava se od davnina, a na Zapadu su još uvek sačuvani recepti ranih Rimljana i slavnog arapskog doktora Avicene.

pakovanje od 60 ml
zemlja porekla: Indija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR