Holestop - jabukovo sirće sa biljnim ekstraktom artičoke 500 ml

Šifra: 2303007

 

115,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Dr Andra
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 500 ml

• sastojci:
Domaća jabuka (Malus domestika), fermentisani sok ploda (sirće), artičoka (Cinara scolymus), vodenoalkoholni ekstrakt biljke.
Preporučene vrednosti nisu ustanovljene.
Ostali sastojci: voda.
Sadrži sumpor-dioksid.
Standardizovano na min. 4 % ukupnih kiselina.
Jabukovo sirće i biljni ekstrakt min.20 g/l.

• energetske i hranljive vrednosti (100 ml):
Energetska vrednost 67.01kJ/15.97kcal
Mineralne materije 0.18 %, ugljeni hidrati 0.09 %, proteini 0.10 %, masti 0.00 %, sirćetna kiselina 4.43 %, alkohol 0.27 %.

• svojstva:
Od domaćih jabuka sa dodatkom biljnog ekstrakta artičoke izvorno sadrži vitamin C i mineralne materije koje blagotvorno deluju na Vaš organizam i koriste se kao dopuna ishrani.
Artičoka je biljka čija je lekovitost poznata vekovima. Ponaša se prirodno holeretik, deluje na nivo masnih materija u krvi tako što podstiče sagorevanje masti, poboljšava varenje, utiče na smanjenje štetnih materija, blagotvorno deluje na regeneraciju ćelija jetre i povećava izbacivanje toksina iz organizma. Preporučuje se svakodnevna upotreba proizvoda "Holestop" zbog njegove koristi u osveživanju organizma, očuvanju vitalnosti i jačanju imuniteta.

Nije svako jabukovo sirće isto. Samo ono dobijeno od zdravih plodova jabuke, koja nije ničim tretirana i koja može poneti naziv ekološkog ili pak šumskog ploda divlje jabuke, daje ono sirće koje može čoveku koristiti.

Svrljig je, može se slobodno reći, skoro ekološka sredina. Smešten u plodnoj jedinstvenoj kotlini, kojom teče Svrljiški Timok, između venca Svrljiških planina i Tresibabe, na ograncima Ozrena i Device, Svrljig svakako pretstavlja savršenu ekološku oazu sa nadmorskom visinom od preko petstotina metara.  Ovakva pozicija je idealno mesto za uzgoj voća, a naročito specijalnih autoktonih sorti grožđa i jabuka. Na planinama i njenim obromcima koje okružuju Svrljišku kotlina, nalaze se pravi rezervati lekovitog bilja i pečuraka. Decenijama u nazad ovaj kraj je poznat pa sakupljačima lekovitog bilja najvišeg mogućeg standarda.  Bogatstvo flore kojom je priroda darivala ovo područije, posebno je značajno i jedinstveno po raznovrsnosti i broju vrsta tog lekovitog bilja. Brojni vinogradii i jabučari, razmešteni u ovom, rekao bih  botaničkom raju, imaju posebnu privilegiju da odgajaju svoje plodove pod uslovima koji retko da imaju premca.

U vreme cvetanja, bezbroj raznovrsnih cvetova, svih biljaka u okruženju dočekuje festival ljubavi. Zanos oplodnje tada obuzima pčele i bumbare, te oni tada u vrtlogu ruže vetrova, svijanih sa vrhova obližnjih planina, igraju svoj ljubavni ples. Razigrani u tom zanosu, obleću i redom plode  i daruju šitom otvorene cvetove raznim bogatim darovima. Sa cveta na cvet, svojim nožicama prenose i praše, a vetar im u tome svesrdno pomaže. Stvaraju plodove grožđa i jabuka, oplemenjene  posebnim  vrednostima, prenešenih  sa opojnim mirisom  rascvetsnih i florom bogatih svrljiških planinskih livada.

Plodovi tih jabuka nabranih  u netaknutoj prirodi su osnov za dobijanje jabukovog sirćeta sa brendom dr. Andra. Uz strogo kontrolisanu proizvodnju i uz kvalitetnu i zdravu jabuku, ovo jabukovo sirće nudi sve one vrednosti sa kojima ono nosi primat kvaliteta sa  bogatstvom prirodnih lekovitih i blagorodnih supstanci.   U postupku dobijanja sirćeta, strogo se primenjuje tradicionalna tehnologija hladnog presovanja ploda, a potom sazrevanje prirodnim putem i bez bilo kakvih hemijskih dodataka. Tako dobijeno jabukovo sirće pod brendom Dr. Andra, steklo je sve uslove da ponese naziv lidera u ovoj proizvodnji. Mi verujemo da se već prepoznatljiva boca sa ovim jabukovim sirčeton nalazi u vašoj kuhinji i kućnoj apoteci, ali nije na odmet da upoznamo i one koji još nisu postali korisnici ovog eliksira zdravlja, a spremaju se. Kada se bilo gde, u bilo kojoj prodavnici sretnete sa brendom Dr. Andra, budite sigurni da pred sobom imate vrhunski kvalitet prodnog  jabukovog sirćeta.


Prirodno jabukovo sirće se oduvek koristilo u narodu. Rimljani su vodu za piće pili sa jabukovim sirćetom i tako je pročišćavali. Svako ko bi pojeo neispravnu hranu, jabukovim sirćetom bi sredio želudac i stolicu. Cezar, Hanibal i Kolumbo i njihove vojske su ga koristili za jačanje pre bitaka i za brz oporavak. Hipokrat ga je davio svojim pacijentima za detoksikaciju.

Jabukovo sirće kao i suplement blagotvorno deluju kod bolesti srca, na visok krvni pritisak, holesterol i šećer u krvi, ima svojstvo da razgradi višak masti u organizmu i redukuje telesnu težinu, koristi se kao pomoć u varenju i zaštitu organizma od infekcija disajnog sistema, kao i prirodni detoksikant i antiseptik, pomaže funkciju bubrega, deobu ćelija, nervnu i mišićnu aktivnost. Smanjuje osećaj hroničnog umora, proširene vene  a primenjuje se protiv akni, ekcema, svraba na koži, bolova u grlu, glavobolja i problem sa snom.

Prirodno jabukovo sirće Dr Andra sadrži 90 različitih komponenti, uključujući vitamine i veliki broj mineralnih materija.

• način pripreme:
Dve kafene kašike proizvoda razblažiti sa 2 dl vode i zasladiti po želji medom.
Pre upotrebe promućkati.

pakovanje od 500 ml
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR