Sirovi kakao maslac 120 ml

Šifra: 7000035

 

408,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Aromatherapist
Zemlja porekla: Gana
Pakovanje: 120 g

Čisti nerafinisani kakao maslac, intenzivnog prirodnog mirisa. 120 ml sirovog kakao putera za ličnu i profesionalnu upotrebu. Intezivnog prirodnog mirisa.


• sastojci:
Kakao maslac se dobija iz semenki kakao zrna metodom hladnog presovanja i ima delikatan miris i ukus čokolade. Plod biljke kakaovac je jajolikog oblika, unutar kojeg se nalazi 30 do 40 semenki koje se ostavljaju da fermentiraju, a potom se suše, te se od njih dobija - kakao maslac.
Kakao maslac koži daje vlažnost i mekoću. Nanesen na kožu, on stvara zaštitu, barijeru između osetljive kože i spoljnih uticaja, što sprečava iritaciju tih područja. Kod primene u masaži, pomaže u relaksaciji i oslobađanju od stresa. On sadrži snažne antioksidanse koji kožu štite od nepovoljnih spoljašnjih uticaja i prevremenog starenja.

pakovanje od 120 g
zemlja porekla: Gana
uvezeno iz: E.U.
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR