Smart - Enzimsko višenamensko ekološko sredstvo za čišćenje 750 ml

Šifra: 4401100

 

924,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Befree Home
Zemlja porekla: Španija
Pakovanje: 750 ml

Ekološko sredstvo za čišćenje na bazi bioloških enzima. Razlaže nečistoću i uspešno razmašćuje na jednostavan i brz način. Može se koristiti na svim materijalima i podlogama, čak i na onim  najosetljivijim. Nije agresivan.

sastojci:
<5% nejosnkih surfaktanata, enzimi.
Ne sadrži: Fosfate ili metale (nikl, olovo, hrom), alergene u skladu sa EU regulativom broj 1169/2011, proizvode životinjskog porekla.

Mere bezbednosti: držati van domašaja dece, ne mešati sa drugim sredstvima za čišćenje, izbegavati udisanje prskanog proizvoda, u slučaju kontaminacije isprati vodom.

Efikasno i bezbedno se može koristiti za: mermer, drvo, posuđe, keramičke pločice, rernu, aspirator, staklo, plastiku, akril, osetljive tkanine, sintetiku...

način upotrebe:
Za površine: Naprskati direktno na površinu. Ostaviti da deluje nekoliko sekundi (ili nekoliko minuta ukoliko je izuzetno prljavo). Ukloniti nečistoću vlažnom krpom i ispolirati suvom.
Za tkaninu: Naprskati na fleku i staviti tkaninu u mašinu za pranje veša.
Za ručno pranje posuđa: Naprskati dva puta direktno na sunđer.
Za mašinsko pranje posuđa: Naprskati direktno na posuđe za efikasnije odmašćivanje. Nakon toga pustiti mašinu u rad. Povećava efikasnost mašine za pranje posuđa. Nije zamena za deterdžent.
Za automobilske felne: Naprskati direkno na felne. Ostaviti da deluje i ukloniti nečistoću vlažnom krpom.
*Testirati pre upotrebe ako su u pitanju izuzetno osetljive i oštećene površine.
Ekološki dizajniran proizvod sa minimalnim uticajem na životnu sredinu od proizvodnje, upotrebe i mogućnosti za reciklažu.

pakovanje od 750 ml
zemlja porekla: Španija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR