Sojina kobasica ljuta 250 g

Šifra: 3214002

 

197,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Robna marka: Macrobiotic Prom
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 250 g

Proizvod je bez dodatog konzervansa, veštačkih boja, aroma.


• sastojci: 
Tofu (voda, organska soja, kiselina glukono-delta-lakton), sojini proteini, povrće, morska so, začini, sojina vlakna, stabilizator guar guma, prirodna aroma dima, ekstrakt paprike oleoresin.
Alergen info: proizvod sadrži soju, mogući tragovi susama, senfa (slačice).


• energetske i hranljive vrednosti (za 100 g): 
Energetske vrednosti 640kJ/153kcal.
Masti 9 g od kojih zasićene masne kiseline 1.3 g, ugljeni hidrati 3 g od kojih šećeri 1.8 g, vlakna 1 g, proteini 14 g, so 1.8 g.


• svojstva: 
Proizvod je pasterizovan i kao takav je spreman za upotrebu. Puni se u veštačko crevo, dijametra 22 mm. Pošto u sebi ne sadrži sirovine životinjskog porekla, proizvod je pogodan za dane posta kao i za vegetarijance i vegane, kao i za one koje iz zdravstvenih, ili bilo kojih razloga izbegavaju mesne proizvode.
Kobasica vegetariana je idealan dodatak za pravljenje sendviča, ili raznih predjela (ruska salata…). Takođe se može pržiti, grilovati,  kuvati, dinstati sa  povrćem, u supama, čorbama.
Proizvod ima ružičastocrvenu boju, sa vidljivim beličastim delićima tofua, i usitnjenim TSP, ukus je prijatno slankast, sa blagom ljutinom, svojstvenog mirisa sa blagom aromom dima, i može da se narezuje  u tanke nareske.


• način upotrebe:  
Kobasica vegetariana čuva se na temperaturi od 1 do 4 C. Ako se pravilno čuva proizvod je upotrebljiv najmanje 60 dana. Nakon otvaranja potrošiti u roku od tri dana.
Nejestiv omotač.


pakovanje od 250 g
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR

Pitanja & Odgovori korisnika

Nije postavljeni nijedno pitanje!

Pitanje će biti vidljivo nakon moderacije