Sweet Diabet slatki namaz 250 g

Šifra: 2203006

 

295,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Granum
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 250 g

Prirodni slatki namaz sa fruktozom - naročito osmišljen kao poslastica za osobe koji pate od šećerne bolesti.


• sastojci:
Suncokretovo seme 65%, fruktoza 20%, nerafinisana kokosova mast 5%, suncokretovo hladno ceđeno ulje 5%, rogač 5%, aroma pomorandže 0.1%.
Ne sadrže holesterol, hidrogenizovane masti, gluten ni kazein. 
Sweet diabet je postan proizvod.


• energetske i nutritivne vrednosti na (100 g):
Energetske vrednosti 2636kJ/627kcal
Proteini 13 g, masti 52 g, ugljeni hidrati 29 g.


• svojstva:
Ovaj ukusan namaz namenili smo onima koji moraju da vode računa o količini šećera koju unose. Rogač svojim ukusom vrlo podseća na čokoladu, a pošto je sam po sebi sladak, traži samo malu količinu dodatnog zaslađivača (u ovom slučaju fruktoze). Nizak glikemijski indeks (22) čini Sweet Diabet pogodnim za osobe koje imaju povišeni šećer.
Sadrži: nezasićene masne kiseline: omega 6 i 9, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja, aminokiseline: gvožđe, magnezijum, mangan, fosfor i bakar, minerale: magnezijum, kalijum, beta karoten, kalcijum, fosfor, gvožđe, riboflavin, niacin, vitamin: E (moćan antioksidant).


• način upotrebe:
Pored toga što se koristi kao namaz, Sweet Diabet se može koristiti kao fil za palačinke i kolače, ili u pripremi poslastica od sirovih sastojaka.


•za one koji žele da znaju više:
Kompanije Suncokret iz Hajdukova bavi se proizvodnjom visokokvalitetnih ulja, sirća i kozmetike. Deo proizvoda ima i sertifikate biološkog uzgoja. Suncokret iz Hajdukova je dobitnik mnogih nagrada i priznanja kvaliteta.

pakovanje od 250 g
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.