• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
  Šifra: 1414010

  Ulje crnog bibera 10 ml

  Proizvod nije u ponudikom

  Robna marka: Probotanic Zemlja porekla: Indija Pakovanje: 10 ml

  Vrhunsko ulje crnog bibera. 100 % prirodno i čisto.

  • svojstva:
  Eterično ulje crnog bibera (Piper nigrum) ima oštar, jasan miris koji umiruje i podiže energiju. Podržava funkciju organa za varenje a zbog svojstva zagrevanja, koristi se za ublažavanje bolova i grčeva u mišićima.

      Smanjuje bol u mišićima i koštano – zglobnom sistemu
      Snažno analgetsko i protivupalno dejstvo
      Povećava pokretljivost zglobova i mišića, neutrališe ukočenost, utrnulost
      Poboljšava perifernu cirkulaciju
      Ublažava grčeve i umor nakon sportskih treninga
      Podržava sistem organa za varenje, reguliše probavu
      Smanjuje grčeve, nadutost, ubrzava varenje
      Otklanja mentalni umor i gubitak apetita, stimuliše potenciju
      Redukuje mučninu i povraćanje, pogodno za bolest putovanja
      Pomaže u odvikavanju od pušenja

  Otklonite bol na prirodan način:
  Da li tražite sredstvo za ublažavanje reumatskih bolova ali ste umorni od česte upotrebe analgetika i opasnosti od neželjenih efekata ? Istraživanja su pokazala da neki od najboljih lekova protiv bolova na tržištu imaju ozbiljne sporedne efekte ako se ne uzimaju na pravi način. Neki od neželjenih efekata mogu da uključuju oštećenje jetre ili unutrašnje krvarenje ako se koriste duži vremenski period. Probotanic  ulje crnog bibera  je 100 % prirodni proizvod. Aktivni sastojci etarskog ulja crnog bibera deluju protivzapaljenski, analgetski, ubrzavaju cirkulaciju i ublažavaju bol na mestu primene. Pokazao je izuzetna svojstva i namenjen je za lokalnu upotrebu kod lumbaga, išijasa, reumatizma zglobova i ostalih neuritisa. Veoma se uspešno koristi i kod sportskih povreda.
  Začinite zdravlje uljem crnog bibera

  Lekovita svojstva crnog bibera (Piper Nigrum) su mnogostruka. Poznat je još od davnina u tradicionalnoj indijskoj, kineskoj i ajuverdskoj medicini a opisan je i u mnogim farmakopejama kao sastojak različitih pripravaka. Kao veoma važan i skupocen začin, bio je poznat Grcima i Rimljanima dok su u srednjem veku njime palaćani porez i ostali nameti, odakle i potiče izraz „ papreno skup “. Ulje crnog bibera ima snažno termičko dejstvo. Ublažava bol u mišićima uključujući i sve druge bolove povezane sa reumatizmom. Jedinjenje piperin koje se nalazi u eteričnom ulju crnog bibera, odgovorno je za njegovo analgetsko dejstvo. To je prirodni neutralizator bola koji prodire duboko u mišićei zglobove, smanjuje nagomilavanje produkata zapaljenja  i stimuliše oslobađanje toksina iz mišića u krvotok. Toksini se zatim brže izbacuju iz organizma jer ulje crnog bibera simuliše cirkulaciju i rad bubrega.

  pakovanje od 10 ml
  zemlja porekla: Indija

  Online kupovina

  Ostale stranice

   Bio Špajz - sva prava zadržana © 2022