sastojci

  • 150 gr bioprocel brašna
  • kašika ulja
  • malo soli
  • po želji dodati: tofu sir, paradajz, maslinke, kukuruz šećerac, barenu blitvu, pečurke, origano i/ili drugim začinima
Prepare Time od 15 do 30 minuta

•sastav:
150 gr bioprocel brašna, kašika ulja, malo soli. Po želji dodati: tofu sir ili veganski sir, paradajz, maslinke, kukuruz šećerac, barenu blitvu, pečurke, origano i/ili drugim začinima.

način pripreme:
Zamesiti testo od 150 gr bioprocel brašna, jedne kašike ulja i malo soli, dodajući mlaku vodu. Testo treba da bude meko.


Sipati testo u podmazan pleh, premazati ga domaćim kuvanim paradajzom pa ređati, po želji: tofu sir ili veganski sir, paradajz, maslinke, kukuruz šećerac, barenu blitvu, pečurke. Posuti origanom i/ili drugim začinima i na kraju opet preliti sa malo kuvanog paradajza.


Peći u rerni, sve dok korica testa ne dobije zlatnu boju.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.