Whitelime - sredstvo za ukljanjanje kamenca, čišćenje i dezinfekciju 750 ml

Šifra: 4401101

 

888,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Befree Home
Zemlja porekla: Španija
Pakovanje: 750 ml

Višenamensko sredstvo za čišćenje protiv kamenca, sa dezinfekcionim svojstvima i prijatnog mirisa. Pogodno za sve vrste materijala i podloga.
*Čak i za vrlo osetljive.

sastojci:
<5% anjonskih surfaktanata, limunska kiselina, miris.
Konzervans: 2-fenoksi etanol.

Ne sadrži: Fosfate ili metale (nikl, olovo, hrom), alergene u skladu sa EU regulativom broj 1169/2011
 
Mere bezbednosti: ne mešati sa drugim sredstvima za čišćenje, izbegavati udisanje prskanog proizvoda, držati van domašaja dece, ne gutati, u slučaju kontaminacije isprati vodom.
 
Efikasno i bezbedno se može koristiti za: Slavine i sanitarije, nameštaj izložen uticaju morske vode, metalne površine (čelik, aluminijum itd.), brodove i jahte, pločice itd. Ekološki dizajniran proizvod sa minimalnim uticajem na životnu sredinu od proizvodnje, upotrebe i mogućnosti za reciklažu.

način upotrebe:
Naprskati direktno na površinu. Ostaviti da deluje nekoliko sekundi (ili nekoliko minuta ukoliko je izuzeno prljavo). Ukloniti nečistoću vlažnom krpom i ispolirati suvom.
*Za osetljive površine nanesite proizvod na krpu I odmah isperite. Da bi se proverila kompatibilnost proizvoda sa materijalima, mora se obaviti prethodni test. Isprobajte proizvod na maloj površini pre čišćenja bilo koje nove površine.
Redovna upotreba sprečava nagomilavanje kamenca.
Pravilno doziranje smanjuje troškove i loš uticaj na životnu sredinu. Proizvod je spreman za upotrebu.
 
pakovanje od 750 ml
zemlja porekla: Španija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR