• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Bio Spajz
/Zdravi napici
/
Bowels Light čaj - laksativni 200 g Lookin'fit
  Šifra: 537006

  Bowels Light čaj - laksativni 200 g Lookin'fit

  1,200 RSDkom

  Robna marka: Lookin'fit Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: g

  o proizvodu

  Čaj namenjen osobama koje pate od hroničnog zatvora.

  svojstva

  Lookin’Fit Bowels Tea “Strong” je prirodni purgativ i biljni laksativ koji podstiče i olakšava defekaciju i koristi se u slučaju opstipacije. Čaj poboljšava lošu pokretljivost creva i redukuje apsorpciju tečnosti u crevima, čime se smanjuje vreme prolaska unetog sadržaja kroz creva i podstiče eliminaciju omekšane stolice. Laksativi biljnog porekla koje je Nemačka komisija E odobrila za lečenje opstipacije kao sto su krušina i sena, ulaze u sastav ovog čaja.

  Opstipacija se definiše kao usporeno i otežano izbacivanje manje količine fecesa nego što je uobičajeno. Druga definicija se odnosi na povremenu pojavu bolnog i usporenog izbacivanja vrlo tvrde stolice sa velikim naporom. Ona nastaje zbog sistematskih ili lokalnih organskih uzroka, ili kao posledica upotrebe lekova. Najčešći razlozi za nastajanje opstipacije su lose navike u ishrani (nedovoljno vlakana), poremećaji kontrakcije creva i nedostatak fizičke aktivnosti.

  Da bi pročistili creva na pravilan i adekvatan način neophodno je podstaći  njihovo grčenje i kontrahovanje, inače neće doći do nekih većih efekata. Ovaj efekat se postiže primenom lekovitih biljaka koje sadrže fitohemikaliju antrakvinon, pod nazivom Emoden, koji povećava peristaltičke talase i podstiče kontrakciju mišića debelog creva.

  Biljne droge koje sadrže antrakvinone se obično preporučuju u slučaju atonične opstipacije, akutne opstipacije i pre endoskopije gastrointestinalnog trakta. Antrahvinoni kombinovani sa vlaknima su efikasni, a starije osobe, koje pate od hronične opstipacije, dobro ih podnose.

  Bowels Tea mogu koristiti trudnice čak i u trećem tromesečju, ali treba voditi računa o jačini doze i ne izazvati neke velike katarze creva. Ukoliko dojite, a potreban Vam je Bowels Tea, treba da upamtite da svaku biljku koju unesete u sebe preko mleka u smanjenom nivou prenosite i na svoju bebu. Možete primeniti program čišćenja creva i dok ste trudni i dok dojite, samo koristite svoju glavu i zdrav razum.

  Preporučuje se osobama koje imaju problem sa neredovnom stolicom, koji žele da očiste organizam od toksina, profesionalnim sportistima, osobama koje žele da smršaju i osobama koje imaju teška oboljenja.

  Jedno pakovanje je dovoljno za 28 dana i u istom ciklusu se može se kombinovati sa Detox i Kidney čajem.

  Lookin’Fit Bowels Tea “Strong” kao kao biljni suplement ispoljava sledeća dejstva:

   stimuliše i jača mišiće debelog creva
   namenjen za osobe koje pate od hroničnog zatvora
   smanjuje nadutost
  reguliše loše varenje
  sprečava formiranje gasova
  za maksimalan efekat kombinovati sa Detox čajem.

  Online kupovina

  Ostale stranice

   Bio Špajz - sva prava zadržana © 2022