Zeleni čaj - 25 filter kesica (organski proizvod)

Šifra: 0503051

 

452,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: St. Dalfour
Zemlja porekla:
Pakovanje: 50 g

• sastav:
Svi sastojci su prirodni. Organski zeleni nefermentisani čaj - osušeni lisni pupoljci i mladi izdanci zelenog čaja (Camellia sinensis). Čaj I klase.

svojstva:
St. Dalfour stručnjaci za čaj su istraživali najbolja svetska područja za proizvodnju čaja i odabrali posebna, stara polja, na kojima se ne koriste hemikalije. U ovim se poljima čajni grmovi neguju i đubre samo prirodnom biomasom. Samo se ovakvi čajni vrtovi koriste za dobijanje St. Dalfour organskih čajeva.
Pošto se čaj pravi od listova čaja koji nisu prani, posebno je važno biti siguran da ovi listovi ne sadrže bilo kakve hemikalije. Kada kupujete St. Dalfour budite sigurni da koristite čist, zdrav, najfiniji čaj na svetu.

Svaka kesica čaja je posebno zapečaćena da bi sačuvala svežinu i ukus. Kesice čaja su napravljene od ekološke hartije: nijedna hemikalija  koja bi mogla narušiti ukus čaja ili vaše zdravlje ne dodiruje kesicu. Kesica čaja je za etiketu zakačena čistom, sanitetskom uzicom, bez upotrebe metalnih spajalica. Zbot toga se u čaju ne može pojaviti metalni ukus.
St. Dalfour čajevi se pakuju u besprekorno čistim komorama sa kontrolom vazduha koje sprečavaju da bilo kakve nečistoće utiču na kvalitet čaja.
Organski čaj izmešan i pakovan u Šri Lanki, prema uputstvima St. Dalfour-a.

način upotrebe:
Filter kesicu izvadite iz omotača. Stavite u posudu i prelijte vrelom vodom. Ostavite da stoji 1 minuta (standard), 2 minuta (jači), 3 minuta (sa mlekom). Izvadite kesicu nakon spremanja čaja.


pakovanje od 25 filter kesica (50 gr)
zemlja porekla: Francuska
 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.