sastojci

  • 200 g zelenog sočiva
  • 300 g hokaido bundeve
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 1 praziluk
  • 2 lovorova lista
  • 2 čena belog luka
  • 2 kašike soja sosa
  • malo soli
Prepare Time od 30 do 60 minuta

• sastojci:
200 g zelenog sočiva, 300 g hokaido bundeve, 2 kašike maslinovog ulja, 1 praziluk, 2 lovorova lista, 2 čena belog luka, 2 kašike soja sosa i malo soli.

• način pripreme:

Oprati sočivo i ostaviti jedan sat u vodi. Na ulju propržiti praziluk, dodati sočivo, listove lovora i kuvati 15 minuta. Dodati bundevu isečenu na kocke i kuvati još 15 minuta na tihoj vatri dok sve ne omekša. Kada je jelo gotovo dodati seckani beli luk, so i soja sos radi boljeg ukusa. Služiti toplo uz sezonsku salatu.
Prijatno!


*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.