Početna strana > Zanimljivosti > Nutri Bios paket : obrok + zeolit + sok od cvekle

Nutri Bios paket : obrok + zeolit + sok od cvekle

Nutri Bios paket  se preporučuje svima koji žele da unaprede zdravlje i vitalnost, da poboljšaju svoj imunitet, da se detoksikuju, da potpomognu zdrav metabolizam i olakšaju druge dijetalne režime /mršavljenje/, da u toku tretmana klasičnim ili alternativnim metodama i lekovima postignu bolje rezultate i pomognu u smanjenju njihovih toksičnih nusefekata.

Nutri Bios paket (organski proizvod) 
Cena: 9840.00 rsd


Sadejstvo delova Nutri Bios paketa svojim visokokvalitetnim bio-organskim sastavom utiče pozitivno na opšti metabolizam i tako pomaže:

 •     poboljšanju opšteg imuniteta
 •     smanjenju rizika od nastanka malignih oboljenja
 •   pripremi za terapijske tretmane koji deluju toksično na organizam / hemioterapija, zračna terapija.../ kao i detoksikaciji organizma nakon primene takvih i sličnih tretmana
 •     boljoj efikasnosti dijetalnih režima
 •     detoksikaciji organizma i jačanju jetre
 •     održavanju vitalnosti i mladalačkog izgleda
 •     regulaciji telesne mase
 •     boljem dejstvu klasičnih i homeopatskih lekova
 •     regulaciji šećera i masnoća u krvi

  Ovaj paket je namenjen odraslim osobama.

Nutri Bios paket je jedinstven proizvod na našem tržištu koji svojim kombinovanim dejstvom pomaže uspostavljanju optimalne ravnoteže organizma. Namenjen je odraslim osobama.

Autor ovog paketa je prim. dr LJiljana Bajić Bibić, specijalist ainterne medicine i diplomirnai homeopata, linički lekar sa dugogodišnjim iskustvom. Na ideju o ovom paketu došla je nakon tridesetpetogodišnjeg kliničkog rada sa bolesnim ljudima i višegodišnjeg izučavanja zdrave ishrane i zdravog života.

Svi delovi paketa - zeolit, Nutri Bios obrok i sok od cvekle - su organski i ovo je na našem tržištu jedini sertifikovani organski proizvod ovakvog sastava.

PRIRODNI AKTIVIRANI MIKRONIZOVANI ZEOLIT KLINOPTILOLIT /7x6gr/ – kristalni aluminosilikat vulkanskog porekla namenjen ljudskoj upotrebi; to je potpuno netoksična supstanca čiji se pozitivni efekti znaju odavno: pomaže u detoksikaciji tela, povećava stabilnost nervnih ćelija i ćelija imunog sistema, neutrališe mnoge toksine u organizmu koje unosimo kroz hranu, piće i boravkom u zagađenoj okolini, pomaže u regulaciji šećera i masnoća u krvi, pomaže u suzbijanju virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija...

NUTRI BIOS OBROK /7x70gr/ je visokokvalitetna organska biljna mešavina - lan, ovas, ječam, koren maslačka, shitake pečurke - čiji je sastav tako izbalansiran da omogućava maksimalno sinergističko dejstvo osnovnih sastojaka, te ima ulogu kod: regeneracije i detoksikacije-čišćenja organizma, regulisanja glikemije-šećera i masnoća u krvi; reguliše varenje, pozitivno utiče na ukupni metabolizam, vraća snagu i vitalnost.

ORGANSKI  BIOFERMENTISANI  SOK OD  CVEKLE /7x250ml/ - cvekla sadrži mnoge korisne sastojke i supstance: antocijan, bakar, betain, vitamine B skupine, gvožđe, selen, fosfor, magnezijum... zahvaljujući kojima poseduje pozitivna dejstva: antikancerogena, antibakterijska, antioksidantna i diuretska i pomaže kod anemije, osteoporoze, povišenog šećera i masnoća u krvi, povišenog krvnog pritiska, gojaznosti, posledica zračenja; povoljno utiče na funkciju jetre, želuca, creva i nervnog sistema; cvekla je poznata kao čistač organizma tako što veže mnoga toksična jedinjenja i pomaže da se eliminišu iz organizma.  

Svi sastojci Nutri Bios paketa samleveni su na mlinskom kamenu što znači da su zadržali prirodnu strukturu. 

Svi sastojci Nutri bios paketa proizvedeni su po pravilima organske proizvodnje. 
ZEOLIT iz ovog paketa je dijetetski proizvod kontrolisanog kvaliteta sirove i kvaliteta proizvodnje. Upisan je u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod brojem 4998/2014.

Nutri Bios paket  ima stručno mišljenje i proveru od strane Instituta za bromatologiju Farmaceutskog fakulteta u Beogradu koji je potvrdio i odredio njegovu jedinstvenu formulu /2/2108-2/15.10.2014./. Centar za ispitivanje namirnica je uradio stručnu analizu / IG-M-11/19.02.2015./ Organski biofermentisani sok od cvekle ima stručno mišljenje Centra za ispitivanje namirnica br. IU-M-307 19/02/11.

Nutri Bios paket (organski proizvod) 
Cena: 9840.00 rsd