Početna strana > Zanimljivosti > Konkurs za najbolje projekte iz oblasti organske proizvodnje

Konkurs za najbolje projekte iz oblasti organske proizvodnje

I ove godine, nagrađujemo najbolje projekte iz oblasti organske proizvodnje, a ovoga puta nagradni fond iznosi milion i po dinara. Prva nagrada iznosi milion dinara, a preostale dve su 300 i 200 hiljada dinara.

Ako imate ideju kako biste mogli da unapredite svoju organsku proizvodnju, pozivamo Vas da učestvujete na ovogodišnjem NLB Organic konkursu i možda baš Vi osvojite nagradu od milion dinara!

Za pripremu projekta Vam nije potrebna nikakva stručna pomoć niti zahteva dodatne troškove, dovoljno je da opišete svoju ideju, cilj projekta, predviđene troškove i plan realizacije. Da biste bili sigurni da ste svoj projekat pripremili na odgovarajući način, možete da koristite Obrazac za pripremu projekta sa NLB Organic internet strane http://www.nlb.rs/organic

Kao i prethodnih godina, pravo učešća na konkursu imaju registrovana poljoprivredna gazdinstva koja imaju sertifikat za organsku proizvodnju ili su u procesu sertifikacije.

Projekat možete, najkasnije 15. septembra, dostaviti elektronskim putem na e-mail adresu: organic@nlb.rs ili poštom na adresu:
NLB Banka a.d. Beograd
Bulevar Mihaila Pupina 165v
11070 Novi Beograd
sa naznakom "Konkurs za najbolje projekte organske proizvodnje i prerade hrane".

Više informacija o projektu i dodatne smernice možete naći klikom ovde.