Početna strana > Zanimljivosti > Rezultati ankete: Kojih biste sadržaja voleli da na Bio špajzovom sajtu bude više?

Rezultati ankete: Kojih biste sadržaja voleli da na Bio špajzovom sajtu bude više?

Dragi posetioci internet prodavnice Bio špajz!
Proteklih meseci imali ste priliku da na našem sajtu učestvujete u anketi i odgovarate na pitanje: Kojih biste sadržaja voleli da na Bio špajzovom sajtu bude više? Ovo su rezultati Vašeg glasanja.

Posetioci i kupci najviše bi želeli da na našem sajtu bude još više tekstova posvećenih lečenju hranom (29%)  i zdravih recepata ( 28%).  16% posetilaca glasalo je za savete o ishrani. S obzirom da se ovako veliki  broj učesnika ankete opredelio za ovu vrstu sadržaja, u budućnosti ćemo nastojati da još češće na sajt dodajemo tekstove i savete o lečenju ishranom, kao i zdrave recepte. Već smo za Vas postavili neke nove recepte, a pozivamo Vas da nam pišete ukoliko postoje namirnice koje niste sigurni kako da pripremate ili kako da ih uklopite u jela koja kuvate. Pozivamo Vas i da podelite sa nama neke dobre recepte iz Vašeg kuvara. Što se saveta o lečenju ishranom tiče, nadamo se da Vam je od koristi naša stranica sa mnogim video materijalima.

Što se tiče ostalih odgovora, situacija je sledeća: 14% posetilaca glasalo je za detaljnije tekstove o proizvodima, 6% za tekstove koji bolje predstavljaju proizvođače, 4% posetilaca želelo bi da još više pišemo o celijakiji, a 3% glasalo je za to da objavljujemo više zanimljivosti o ishrani.

Internet prodavnica Bio špajz postoji oko dve godine. Želja nam je da se i dalje razvijamo, postajemo bolji i pružamo Vam bolju uslugu, raznovrsnije proizvode, povoljnije cene. Od velike pomoći su nam sve vaše sugestije, želje i kritike.

Hvala što ste učestvovali u našoj anketi!

Vaš
Bio špajz