Početna strana > Makrobiotika

Orahov puter 250 gr

Cena: 499.00 rsd
Šifra: 0213003
Robna marka: Granum
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje  od 200 gr

Potpuno prirodan puter od oraha, bez dodataka. Ne sadrži holesterol.


zemlja porekla: Srbija

•sastav:
Orasi.

•način primene:

Koristi se kao namaz, dodatak palenti i drugim kašama od žitarica, kao nadev u pitama, lepinjama i drugim pecivima. Dodatkom vode, limuna i začina uz ravnomerno mešanje možete pripremiti vrlo ukusan preliv za žitarice, umak ili osnovu za supu.

•za one koji žele da znaju više:
Orahov puter kompanije Suncokret  je na prestižnoj dodeli nagrada koju britansko društvo za organsku hranu Soil Association Organic Foods Awards organizuje svake godine osvojio prvo mesto u kategoriji namaza. Čestitamo!

Da li su biljni puteri kompanije Suncokret sirovi puteri, ili ne?
Odgovor na ovo pitanje je sledeći: semenke od kojih se Suncokretovi biljni puteri prave su veoma kratko termički obrađene, nisu pržene vec su tostirane. Ovo se radi kako bi proizvod bio 100% mikrobiološki čist i siguran za upotrebu, a i  kako bi se mogao duže održati.
Suncokretov, susamov, orahov i bundevin puter prave se od semenki koje su veoma blago termički obrađene, tostirane. Jedini puter koji se dobija od jače termički obrađenih semenki je kikirikijev puter.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.