Početna strana > Lekoviti dodaci ishrani

Trifala čurna 100 gr

Cena: 500.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1435001
Robna marka: Goodcare Pharma
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 100 gr

Trifala čurna je dodatak ishrani, za čišćenje organizma. Trifala je svakako jedna od  najpopularnijih biljnih formula u Indiji. Ona predstavlja efikasan laksativ, koji istovremeno ojačava organizam. Fiziologija vegetarijanaca ne može da toleriše snažne laksative.  Zbog svoje izuzetne hranljive vrednosti, trifala na jedinstven način čisti i detoksikuje najdublje nivoe organizma, bez iscrpljivanja telesnih rezervi. Ovo je čini jednim od nadragocenijih biljnih preparata u svetu.

zemlja porekla: Indija

•sastav:
Amalaki, bibitaki, haritaki

•lekovita svojstva:
Biljke od kojih se pravi trifala imaju veliku snagu koja se upotrebom ovog proizvoda prenosi na nas i postaje deo našeg zaštitnog potencijala. Tri ploda koja su sadržana u trifali (haritaki, amalaki i bibhitaki), odgovaraju trima osnovnim principima ajurvedske medicine (tri doše).

Trifala čurna: deluje pozitivno na konstipaciju i lenja creva, čisti i tonira gastro-intestinalni trakt, detoksikuje čitavo telo, poboljšava varenje i upijanje hrane, poboljšava cirkulaciju, smanjuje visok krvni pritisak, korisna je kod poremećaja jetre i žuči, deluje kao ekspektorant i ispravlja divertikulozis, veoma je delotvorna kod ulcerativnog kolitisa i sindroma iritiranih creva, snažno  je protivupalno i antivirusno sredstvo, kada se uzima tokom dužeg vremena pomaže smanjenju preterane telesne težine.

•za one koji žele da znaju više:
Goodcare Pharma je robna koju je slavna indijska kompanija Baidijanat  osnovala posebno za poslovanje za zapadnim tržištem. Kompanija Shree Baidyanath Ayurved Bhawan dobila je prestižno priznanje “Nagarjuna” za najbolji kvalitet ajurvedskih preparata.

Ovo veliko priznanje generalnom direktoru Baidijanata, gospodinu Shri Ram A. Sharmi, uručila je lično predsednica Indije Smt Pratibha Patil i to sedmog oktobra 2009 u Delhiju. Na ovaj način Baidijanat je potvrdio svoj primat ne samo kao najveći, već sada i kao najkvalitetniji proizvodjač ajurvedskih lekova, dodataka ishrani i sredstava za higijenu.

Od 2005 godine i naši klijenti su imali priliku da se uvere u kvalitet dodataka ishrani iz Baidijanata, a neke od njihovih komentara i ocena možete naći i na ovom sajtu, u rubrici komentari.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.