Početna strana > Lekoviti dodaci ishrani > Razni lekoviti dodaci ishrani

Jezgro koštice šljive 100 gr

Cena: 250.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1445003
Robna marka: Plemić komerc doo
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 100 gr

Jezgra šljivinih koštica jačaju imunitet organizma. Sadrže vitamin B17.

•svojstva:
U jezgrima koštice šljive nalazi se vitamin B17. U molekulu vitamina B17 nalaze se dve jedinice šećera (jedna cijanida i jedna benzadelhida), koji se u ljudskom organizmu oslobađaju samo na mestu gde se nalazi maligna ćelija. Malignoj ćeliji je šećer neophodan za rast i održavanje. Maligna ćelija je bogata enzimom betaglikozidazom koji u spoju sa cijanidom i benzadelhidom iz jezgra, stvara vrlo otrovno jedinjenje hidrocijanid (HCN). Tako se ćelija raka truje i uništava. Enzim betaglikozidazom se u ostalim, zdravim ćelijama tela nalazi u izuzetno malim količinama, pa praktično ne dolazi do trovanja zdravih ćelija organizma.

Rak voli šećer, a cijanid u jezgru šljivine koštice je okružen šećerom. Rak jede šećer i truje se cijanidom. Zato je jako važno da se konzumiranjem jezgri, ćelije raka navedu da jedu samo šećer sa cijanidom. Unošenje svakog drugog šećera u organizam za vreme lečenja treba eliminisati!

Sve gore navedeno je i preporuka za preventivnu zaštitu zdravih osoba.
(Autor uputstva: dr Slavko Radosavljević)

•način primene:
Prvo izmerite sopstvenu telesnu težinu, potom je podelite sa 2,5 i tako dobijate dnevnu potrebu organizma za jezgrima. Prosečna dnevna količina je oko 30 (trideset) jezgara.
Svako jezgro šljivine koštice dobro sažvakati a potom progutati. 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.