• Proizvodi
  • Saveti
  • Recepti
  • Prodavnice
  • Naša priča
  • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se

O nama

Bio Špajz postoji od 1986. godine i njegova misija je da populariše zdraviji način života. Ovo podrazumeva odgovarajuću ishranu, ali i zdrav odnos prema telu i duhu, kao i prema prirodi. Bio Špajz se bavi uvozom, izvozom i prodajom zdrave hrane i napitaka, prirodne kozmetike, kao i mnogih proizvoda namenjenih ishrani obolelih osoba. Kao kuriozitet, a istovremeno i pokazatelj uspešnosti, može da posluži činjenica da je sama reč Bio Špajz, naziv naše firme, tokom godina postala širom zemlje sinonim za zdravu hranu i čak se mnoge prodavnice zdrave hrane u žargonu nazivaju "bio špajz".

U vreme svog osnivanja, pre 30 godina, Bio Špajz je bio prva i jedina prodavnica tog tipa u zemlji, dok danas predstavlja najvećeg uvoznika i distributera zdravih proizvoda, a poseduje i sopstveni proizvodni pogon.

Naše radnje

Naša prodavnica nalazi se već dugi, dugi niz godina na istom mestu: na Kalenić pijaci (ulaz iz Njegoševe ulice, kod ribarnica).

Posetite i jednu od naše dve radnje na Novom Beogradu: donji nivo pijace Stari Merkator lokal 9 ili naša prodavnica na pijaci Blok 44. Možete nas pronaći i u Tržnom centru Big Fashion, preko puta prodavnice Idea Super. Od ove jeseni naša radnja se nalazi i na Zvezdari, na Cvetkovoj pijaci. Dobrodošli!

U našim maloprodajnm objektima nastojimo da imamo najbolji izbor namirnica zdravije ishrane, odličnu higijenu i prodavce koji znaju da odgovore na vaša pitanja.

Za sve kritike i pohvale možete nam pisati na prodaja@biospajz.rs

Naš sajt

Trudimo da uvek podižemo standarde, te smo otvorili i prvu internet prodavnicu zdravije hrane: na stranici https://www.biospajz.rs možete kupovati od kuće ili sa posla, veoma jednostavno i ugodno. Dostavu vršimo na celoj teritoriji Srbije. Na jednom mestu, na Internetu, moguće je naručiti veliki broj različitih proizvoda visokog kvaliteta koji će biti isporučeni na vašu kućnu adresu.

Ovaj sajt je takođe namenjen svima koji žele da saznaju više o zdravijem načinu ishrane. Na adresi https://www.biospajz.rs pronaći ćete: detaljno predstavljanje velikog broja proizvoda, neke osnovne principe zdravog pripremanja hrane, recepte za ukusna i lekovita nova jela, savete kako da svoje zdravstvene probleme rešavate odgovarajućom ishranom.

Budućnost

Budućnost Bio Špajz nastavlja sa radom zahvaljujući Vama koji nam preko dve decenije ukazujete poverenje kupujući kod nas, ali i Vama koji ćete to tek učiniti.

Želja nam je da pažnja i briga koju mi posvećujemo zdravom načinu života budu inspiracija - za sve one koji su dobrog zdravlja da to zdravlje i očuvaju, a nada i motivacija - za one koji su oboleli, bez obzira na uzrok bolesti i trenutno stanje organizma.