Početna strana > O nama

O nama

Bio Špajz postoji od 1986. godine i njegova misija je da populariše zdraviji način života. Ovo podrazumeva odgovarajuću ishranu, ali i zdrav odnos prema telu i duhu, kao i prema prirodi. Bio Špajz se bavi uvozom, izvozom i prodajom zdrave hrane i napitaka, prirodne kozmetike, kao i mnogih proizvoda namenjenih ishrani obolelih osoba. 
Kao kuriozitet, a istovremeno i pokazatelj uspešnosti, može da posluži činjenica da je sama reč Bio Špajz, naziv naše firme, tokom godina postala širom zemlje sinonim za zdravu hranu i čak se mnoge prodavnice zdrave hrane u žargonu nazivaju "bio špajz".

U vreme svog osnivanja, pre 30 godina, Bio Špajz je bio prva i jedina prodavnica  tog tipa u zemlji, dok danas predstavlja najvećeg uvoznika i distributera zdravih proizvoda, a poseduje i sopstveni proizvodni pogon.

Naše radnje

Naša prodavnica nalazi se već dugi, dugi niz godina na istom mestu: na Kalenić pijaci (ulaz iz Njegoševe ulice, kod ribarnica).
Posetite i jednu od naše dve radnje na Novom Beogradu: donji nivo  pijace Stari Merkator lokal 9 ili naša prodavnica na pijaci Blok 44.
Od ove jeseni imamo prodavnicu i u Tržnom centru Big Fashion.

u našim maloprodajnm objektima nastojimo da imamo najbolji izbor namirnica zdravije ishrane, odličnu higijenu i prodavce koji znaju da odgovore na vaša pitanja. Za sve kritike i pohvale možete nam pisati na prodaja@biospajz.rs.

 

Naš sajt

Trudimo da uvek podižemo standarde, te smo otvorili i prvu internet prodavnicu zdravije hrane: na stranici www.biospajz.rs možete kupovati od kuće ili sa posla, veoma jednostavno i ugodno. Dostavu vršimo na celoj teritoriji Srbije. Na jednom mestu, na Internetu, moguće je naručiti veliki broj različitih proizvoda visokog kvaliteta koji će biti isporučeni na vašu kućnu adresu.
Ovaj sajt je takođe namenjen svima koji žele da saznaju više o zdravijem načinu ishrane. Na adresi www.biospajz.rs pronaći ćete: detaljno predstavljanje velikog broja proizvoda, neke osnovne principe zdravog pripremanja hrane, recepte za ukusna i lekovita nova jela, savete kako da svoje zdravstvene probleme rešavate odgovarajućom ishranom...


Naši partneri

Naš partner je japanska kompanija Mitoku od kojih uvozimo široku paletu makrobiotičkih proizvoda koji svi nose preporuku ,,oca makrobiotike'' Mićija Kušija. Ekskluzivni smo uvoznici sertifikovanih organski gajenih žitarica i mahunarki holandske kompanije Do - it. Na srpsko tržište smo pre 15 godina plasirali Inku, zdravi napitak od žitarica koji je zamena za kafu, poljskog proizvođača Grana. Učinili smo i da svetski poznati lekoviti napitak Zelena magma (napitak od mladog ječma) postane dostupan na domaćem tržištu.
 


Budućnost

Bio Špajznastavlja sa radom zahvaljujući Vama koji nam preko dve decenije ukazujete poverenje kupujući kod nas, ali i Vama koji ćete to tek učiniti. Želja nam je da pažnja i briga koju mi posvećujemo zdravom načinu života budu inspiracija - za sve one koji su dobrog zdravlja da to zdravlje i očuvaju, a nada i motivacija - za one koji su oboleli, bez obzira na uzrok bolesti i trenutno stanje organizma.
 

Maloprodaja:

Kalenić pijaca lokal br. 34
Beograd

+ 381 11 2433313

Donji nivo pijace Stari Merkator
lokal br. 9, Novi Beograd

+ 381 11 2694315+ 381 11 2694315

pijaca Blok 44, Jurija Gagarina bb

Veleprodaja:

Ulica Maršala Tita 94, Višnjica, Beograd
+ 381 11 2784013 + 381 11 2784013
e-mail: veleprodaja@biospajz.rs

Direkcija:

Pun naziv pravnog subjekta: Bio Špajz d.o.o.
Adresa: Molerova 29a, 11 111 Beograd
delatnost: dleatnost na veliko ostalom robom
šifra delatnosti: 4638
matični broj: 17334930
poreski broj: 100291291
web adresa www.biospajz.rs
kontakt telefon: +381 11 245 25 07
faks: + 381 11 30 878 40
kontakt e-mail prodaja@biospajz.rs