Početna strana > Lekoviti dodaci ishrani

Ulje od peršuna 10 ml

Cena: 1643.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1212017
Robna marka: Probotanic
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 10 ml

Ulje od peršuna.

•lekovita svojstva:
Ulje od peršuna koristi se kao lekovito sredstvo zbog svojih blagotvornih svojstava:  ima detoksikujuća svojstva, pomaže izlučivanju tečnosti, ne dopušta stvaranje gasova u crevima, koristi se protiv infekcija urinarnog trakta, bogat je izvor vitamina C, K, beta karotena, gvožđa i folne kiseline, daje olakšanje kod bolova od artritisa, reumatizma i gihta, pomaže kod kancera pluća i stomaka.

Peršun na našim prostorima nije nepoznata biljka, pa tako ni blagotvorna delovanja ove biljke nisu zaboravljena. Većina stanovništva zna da se peršun koristi kod poremećaja urinarnog trakta kao i da čaj od peršuna izaziva pojačano lučenje tečnosti iz organizma.

Peršun je bogat izvor vitamina K, beta karotena, vitamina C, gvožđa i folne kiseline. Osim toga, on sadrži i druge vitamine i minerale. Ulje peršuna je zadržava sve ove karakteristike biljke peršuna i to u pojačanom obliku, a pored toga pomaže pri oslobađanju krvi od toksina. Stimulator je protoka krvi i poboljšava cirkulaciju. Ovo pomaže u dva načina: prvo, zagreva telo i drugi, ne dopušta da se mokraćna kiselina nakuplja na određenim mestima, te daje olakšanje od bolova artritisa i gihta.

NAaučna istraživanja ukazuju na to da ulje peršuna pomaže kod kancera pluća i stomaka (izvor: Oxford journal,1992. god.).

 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.