Početna strana > Makrobiotika

Vasabi začin - ljuto Mitoku 25 gr

Cena: 495.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1517001
Robna marka: Mitoku
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 25 grama

Kažu da vasabi daje ,,udarac" u sušiju. Koren ove male zelene biljke cenjen je zbog svog žestokog ukusa.

zemlja porekla: Japan

• svojstva:
Supa od vasabija čisti sinuse, glavobolje, infekcije i prehlade. Uobičajeni dodatak sušiju i sašimiju, jedu ga i kao prilog uz testeninu. Za razliku od mnogih komercijalnih proizvoda, naš vasabi ne sadrži veštačke boje ili dodatke ukusa i zaista je najbolji na tržištu. Svež vasabi se melje u prah da bi zadržao prirodnu svežinu, za razliku od proizvoda koje kupujete kao gotovu pastu kojima su potrebni razni dodaci.

napomena:
Već dugi niz godina sarađujemo sa japanskom kompanijom Mitoku i ponosni smo što možemo domaćem tržištu da ponudimo proizvode majstorske proizvodnje kao što je Onozaki mugi miso, susamovo ulje, japanski čajevi i alge... Duboko saosećamo sa japanskim narodom koji je zadesila prirodna i nuklerna katastrofa. Nakon ovog događaja prilogodili smo način saradnje, u skladu sa novonastalim uslovima: za neke proizvode smo promenili dobavljača, neke proizvode više ne uvozimo a svi oni japanski proizvodi koje trenutno imamo u ponudi prošli su stroge japanske a zatim i domaće laboratorijske analize i u potpunosti su ispravni.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.