sastojci

  • luk
  • šargarepa
  • aleva paprika
  • sok od paradajza
  • pola litre vode
  • šoljica pirinča
  • so
  • celerov list
Prepare Time od 15 do 30 minuta

• sastojci:
Luk, šargarepa, aleva paprika, sok od paradajza, pola litre vode, šoljica pirinča, so, celerov list.

• način pripreme:
Dinstati luk, pa dodati rendanu šargarepu da se prži još oko 2-3 minuta. Dodati malo aleve paprike, čašu soka od paradajza, pola litre vode i šoljicu pirinča, malo soli. Kuvati dok pirinač ne omekša. Dodati seckan celerov list.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.