• Proizvodi
  • Saveti
  • Recepti
  • Prodavnice
  • Naša priča
  • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se

Uslovi korišćenja

Poštovani,

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

OPŠTI USLOVI

  1. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.

  2. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca.

  3. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.

  4. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni.

MINIMALNA VREDNOST PORUDŽBINE: 800 RSD

Na osnovu odredbi osnivačkog akta, statuta, rešenja Agencije za privredne registre BD.39358/2005 od 30.06.2005. godine i rešenja Agencije za privredne registre BD.115250/2006 od 08.06.2006. godine, privredno društvo Bio Špajz d.o.o. direktor donelo je Odluku o minimalnom iznosu za porudžbine preko Internet prodavnice, u iznosu od 800 dinara.

Analizom poslovanja Internet prodavnice Bio Špajz d.o.o. utvrđeni su sledeći troškovi: troškovi tehničkog administratora sajta, troškovi zaposlenog na radu sa porudžbinama, manipulacija robom i dokumentacijom, troškovi ambalaže i pakovanja i kancelarijskog materijala, knjigovodstveni troškovi obrade podataka, hostovanje sajta - internet provajder.

Na osnovu gore navedenog određuje se minimalni iznos od 800 dinara za porudžbine preko INternet prodavnice čime se omogućava njeno nesmetano funkcionisanje. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja, 01.08.2014.

GARANCIJA KVALITETA

Bio špajz garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi Bio špajz. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

PRIVATNOST PODATAKA

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime ili me Vaše firme, ime i prezime kontakt osobe, adresa, PIB, e-mail, telefon, broj telefaksa... Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.

Ukoliko želite da koristite servis e-mail novosti, potrebna nam je Vaša e-mail adresa. E-mail novosti slacemo jednom do dva puta mesečno. Ukoliko ne budete želeli da primate obaveštenja takve vrste, u svakom trenutku se možete ispisati i Vaša e-mail adresa biće izbrisana.

Prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

SAGLASNOST I PROMENE USLOVA

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.

Bio špajz se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

PRAVO NA ODUSTANAK OD KUPOVINE

Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora, u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, slanjem dopisa za odustanak od porudžbine koji možete poslati elektronskim putem na našu e-mail adresu: internetprodaja@biospajz.rs. Odmah, po prijemu dopisa, kupac će biti kontaktiran da bi se upoznao sa procedurom povraćaja kupljene robe.

Prilikom povraćaja kupljenih proizvoda neophodno je vratiti ih u ispravnom i nekorišćenom stanju, sa računom i svom pratećom dokumentacijom. Rok od 14 dana računa se od trenutka kada roba dospe u posed kupca ili trećeg lica koje je odredio kupac. Direktne troškove povraćaja robe u slučaju odustanka od porudžbenice snosi kupac. U slučaju jednostranog raskida ugovora od strane kupca, Bio Špajz će odmah po prijemu vraćene robe, a nakon konstatacije komisije da je roba vraćena u nekorišćenom stanju i bez oštećenja, bez odlaganja izvršiti povraćaj uplate novca koju je primio, koristeći ista sredstva plaćanja koja je kupac koristio u prvobitnoj transakciji, osim ako se kupac nije izričito saglasio sa korišćenjem drugog sredstva plaćanja.

REKLAMACIJE

U slučaju da ste primili pošiljku koju smo Vam poslali i imate razloga da uputite reklamaciju molimo Vas da nam pišete na internetprodaja@biospajz.rs ili se javite na 064/641-2721 (od ponedeljka do nedelje, od 8 do 15 časova). Na sve reklamacije odgovorićemo u najkraćem roku (14 dana). Naša želja je da budete zadovoljni proizvodima koje nudimo i našom celokupnom uslugom.

Bio Špajz internet prodavnica zdrave hrane je nosilac sertifikata sigurne e-kupovine.

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate neka pitanja, zamerke ili pohvale.

Hvala na poverenju.