Gavez mast 100 ml

Šifra: 1201001

 

312,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Herbateria
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 100 ml
Gavez mast se koristi za zarastanje kostiju, modrice, otoke, za reumu, giht, artritis, bol u leđima, povrede, iščašenja, istegnuća ligamenata i tetiva, sportske povrede, uganuća, rane koje teško zarastaju i čireve, hemoroide, bubuljice... U kombinaciji sa tinkturom gaveza (alkoholno-vodenim ekstraktom gaveza) postižu se još bolji rezultati. 

 

•svojstva:

Gavez (Symphytum officinale) je poznat u narodu po svojim sposobnostima da dovodi do regeneracije oštećenog tkiva, pa se koristi za:

zarastanje kostiju, modrice, otoke, uboje, iščašenja, istegnuća ligamenata i tetiva, uganuća, nagnječenja, sportske povrede, rane koje teško zarastaju, čireva, zagnojenih rana, bubuljica, upornih akni .

Takođe, gavez smanjuje bol kod reumatskih tegoba i primenjuje se kod: bola u leđima, reume, gihta, artiritisa...

Gavez sadrži alantoin, to je komponenta koja dovodi do regeneracije i zaceljivanja  i često ulazi u sastav masti za hemoroide, rane, proširene vene.

 

•sastav:
Uljani ekstrakt korena gaveza, beli vosak.

 

•način upotrebe:
Upotreba: Mast od gaveza se koristi 2-3 puta dnevno, a kod težih povreda se stavljaju i oblozi.

pakovanje od 100 ml

zemlja porekla: Srbija
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR