Orahov puter 250 g

Šifra: 0213003

 

499,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Granum
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 250 g

Potpuno prirodan puter od oraha, bez dodataka. Ne sadrži holesterol.

•sastojci:
100% orasi.
Alergeni su napisani masnim slovima. Može sadržati kikiriki, koštunjavo voće i susam u tragovima. 
Izdvajanje ulja na površini proizvoda je prirodna pojava. Proizvod samo treba promešati pre upotrebe.
Čuvati u originalnoj ambalaži, na suvom, tamnom i hladnom mestu, van izvora toplote i sunčeve svetlosti.

•energetske i nutritivne vrednosti (za 100 g):
Energetska vrednost 2744kJ/663 kcal.
Masti 59.2 g, od kojih zasićene masne kiseline 6.09 g, ugljeni hidrati 12.90 g, od kojih šećeri 6.32 g, proteini 19.70 g, so 0.053 g.


•način primene:
Koristi se kao namaz, dodatak palenti i drugim kašama od žitarica, kao nadev u pitama, lepinjama i drugim pecivima. Dodatkom vode, limuna i začina uz ravnomerno mešanje možete pripremiti vrlo ukusan preliv za žitarice, umak ili osnovu za supu.

•za one koji žele da znaju više:
Orahov puter kompanije Suncokret  je na prestižnoj dodeli nagrada koju britansko društvo za organsku hranu Soil Association Organic Foods Awards organizuje svake godine osvojio prvo mesto u kategoriji namaza. Čestitamo!
Da li su biljni puteri kompanije Suncokret sirovi puteri, ili ne?
Odgovor na ovo pitanje je sledeći: semenke od kojih se Suncokretovi biljni puteri prave su veoma kratko termički obrađene, nisu pržene vec su tostirane. Ovo se radi kako bi proizvod bio 100% mikrobiološki čist i siguran za upotrebu, a i  kako bi se mogao duže održati.
Suncokretov, susamov, orahov i bundevin puter prave se od semenki koje su veoma blago termički obrađene, tostirane. Jedini puter koji se dobija od jače termički obrađenih semenki je kikirikijev puter.


o proizvođaču:
Proizvodi Suncokreta iz Hajdukova osvojili su pehar, veliku zlatnu medalju i 18 medalja za kvalitet na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu i Novom Sadu i dobitnik su Soil Assosiation Organic Food Award 2006 prestižne nagrade Velike Britanije u oblasti organskih proizvoda.


pakovanje od 200 g
zemlja porekla: Srbija 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR