Origanol strong (organski proizvod) 60 kapsula

Šifra: 1401008

 

1.815,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Probotanic
Zemlja porekla: Belgija
Pakovanje: 1 kom

Origanol Strong se preporučuje osobama sa urinarnim, respiratornim i gljivičnim infekcijama, kao i osobama sa oslabljenim imunitetom.• sastojci:
Aktivni sastojak: Organsko esencijalno ulje divljeg origana (Origanum minutiflorum) – 25mg po kapsuli
Ostali sastojci: Organsko ekstra devičansko maslinovo ulje, organski riblji želatin, glicerol, prečišćena voda.


Koncentracija: 1:10 (origano ulje:maslinovo ulje)

Sadržaj karvakrola: 80%


• svojstva:
Origanol Strong se preporučuje osobama sa urinarnim, respiratornim i gljivičnim infekcijama, kao i osobama sa oslabljenim imunitetom.


Deluje protiv bakterija, virusa, gljivica i parazita. Jača odbrambene snage organizma. Prevencija protiv virusnih i bakterijskih infekcija. Veoma jak antioksidans. Komforan za upotrebu. Pogodan za celu porodicu (od 6 god.).
 

Idealna srazmera – 1 softgel kapsula=1 kap ulja divljeg origana. 

Origanol Strong je vrhunski organski proizvod koji u svom sastavu sadrži organsko ulje divljeg origana (Origanum minutiflorum), ekstra devičansko, hladno ceđeno, nerafinisano, organsko maslinovo ulje (Olea europaea) i organski riblji želatin (pogodan za upotrebu za određene verske zajednice).

 

Origanol Strong je namenjen svima onima koji teško podnose pijenje ulja divljeg origana. Na komforan i prijatan način bez osećaja peckanja, ljutine i pratećih simptoma možete konzumirati ulje divljeg origana i uživati u njegovim lekovitim efektima. Uz Origanol Strong ulje divljeg origana će vam uvek biti pri ruci jer ga možete nositi svuda sa sobom. Pogodan je za upotrebu i kod dece koja su starija od šest godina. Kontraindikovano je uzimanje kod anemije, težih oštećenja jetre i bubrega, alergija na origano biljku i kod antikoagulantne terapije.

 

• način primene:

Odrasli i deca starija od 12 godina: 1 softgel kapsula tri puta na dan, posle jela sa čašom vode

Deca starija od 6 godina: 1 softgel kapsula, dva puta na dan, posle jela sa čašom vode.

 

pakovanje od 60 kapsula (270 mg)
zemlja porekla: Belgija
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.