• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Osnovne namirnice
/
Balzamiko sirće od borovnice (organski proizvod) 250 ml Granum
Bio Spajz/
Balzamiko sirće od borovnice (organski proizvod) 250 ml Granum
  Šifra: 2303017

  Balzamiko sirće od borovnice (organski proizvod) 250 ml Granum

  268 RSDkom

  Robna marka: Granum Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: ml

  svojstva

  Proizvedeno od soka organske borovnice i jabuke, koristeći tradicionalnu tehnologiju, balzamiko sirće od borovnice odlikuje ne samo plemeniti ukus divlje borovnice, već i njena nutritvna vrednost. Ovo sirće sadrži sve hranljive sastojke kojima borovnica prirodno obiluje, pre svega antioksidante i vitamin C, uz dodatak kiselina i enzima koji se stvaraju u procesu fermentacije.

  Zašto organsko?
  Zato što se organska hrana proizvodi od sirovina koje su gajene BEZ hemijskih preparata i veštačkog đubriva na površinama gde NEMA zagađivača vazduha.
  Koristeći tradicionalnu tehnologiju stvorili smo sirće od borovice koje je organskog porekla i prefinjenog  ukusa. Dodavanjem organskog koncentrata borovnice i jabuke dobili smo balzamiko verziju. Rezultat je sirće izvanredno bogatog ukusa. Ovo sirće sadrži sve hranljive sastojke kojima borovnica prirodno obiluje, pre svega antioksidante i vitamin C, uz dodatak kiselina i enzima koji se stvaraju u procesu fermentacije.

  sastojci

  Organsko sirće borovnice 90%, organski koncentrat borovnice i jabuke 10%.

  način primene

  Sirće od borovnice je ukusan dodatak salatama. Pored toga uspešno pospešuje probavu, te doprinosi stvaranju bazne sredine u organizmu. Preporučena dnevna doza sirćeta je rastvor od 2 kašike sirćeta u mlakoj vodi (koju možete prethodno prokuvati) uz dodatak dve kašičice meda.