• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Kozmetika i higijena
/
Biljni losion za kosu - protiv peruti, seboreje i opadanja kose 150 ml Stara planinska riznica
  Šifra: 1212030

  Biljni losion za kosu - protiv peruti, seboreje i opadanja kose 150 ml Stara planinska riznica

  788 RSDkom

  Robna marka: Stara planinska riznica Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: ml

  o proizvodu

  Kombinacija aktivnih ekstrakata koprive, belog luka, dragoljuba i nane, čisti, hidrira i pospešuje prokrvljenost kože glave, što dovodi do jačanja korena, podstiče rast i poboljšava strukturu kose. Sprečava opadanje i otklanja perut i svrab. Vaša kosa biće bujna i jaka. 

  svojstva

  Kopriva je jedna od najboljih biljaka za negu kose. Veoma je bogata mineralima (Ca, P, Fe, Si, Mg, Na), vitaminima (C, A, B2, K), belančevinama, ugljenim hidratima i mastima. Zbog svog sastava hranljiva je za koren kose, zaustavlja opadanje i pospešuje rast kose, a silicijumova jedinjenja učvršćuju koren kose i sprečavaju lomljenje vlasi.
  Sumporna jedinjenja iz belog luka (aliin i njegovi derivati) dragoljuba (sumporni heretozidi) i ihtiola (prirodni mineral, sadrži organski vezan sumpor i jedinjenja u obliku sulfata ) dokazano daju najbolje rezultate u borbi protiv opadanja kose, seboreje i peruti  jer deluju antibiotski, antiseptički, a draže kožu i pojačavaju cirkulaciju krvi što povoljno deluje na rast kose i otpremanje hranljivih materija u koren vlasi.

  sastojci

  Aqua, Urtica Dioica, Allium Sativum,Tropaeolum Majus,  Mentha Piperita, Ethyl Alcohol, Ammonii Sulfogyrodalas.
  Kontrolu zdravstvene ispravnosti vrši Zavod za javno zdravlje.
  Ovaj proizvod ne sadrži veštačke boje i konzervanse.

  način primene

  Posle pranja kose Riznicinim šamponom protiv opadanja kose, naneti Losion na vlasište i blago utrljati. Kod pojačane peruti, opadanja ili seboreje. Losion nanositi svake večeri između dva pranja. Kada se problem eliminiše Losion preventivno koristiti samo posle pranja.
  Tretman treba ponavljati do poboljšanja, ali i povremeno, kao preventivu. Namenjen je za sve tipove kose.