Crna čokolada sa lešnikom 54% kakaa (dijet) 125 g Torras

Bez glutena

Bez dodatka šećera. Bez glutena. Kakao min. 54 %.

65,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
65,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 2501056

Brend: Torras

Zemlja porekla: EU

Pakovanje: 125.00 g

Sastojci

Kakao masa, zaslađivači eritritol i steviol glukozid (0.025 %), kakao puter, lešnik (10 %), inulin, nemasni kakao u prahu, emulgator (suncokretov lecitin), prirodna aroma vanile.
Alergen info: može sadržati tragove mleka, oraha, susama i soje.
Sadrži prirodno prisutne šećere.

Napomena

Konzumiranje veće količine može imati laksativno dejstvo.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 429

Masti: 39 g

Zasićene masti: 20 g

Ugljeni hidrati: 31 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 1 g

Vlakna: 17 g

Proteini: 7 g

So: 0.08 g

Polioli: 27 g

Pogledajte još i...

Bio Špajz

Crni susam (organski proizvod) Bio Špajz
1.750,00 RSD / kg

Semenke crnog susama imaju izuzetno visok sadržaj masti, sadrže čak 60% više kalcijuma od oljuštenih, žutih semenki susama i imaju jači ukus. Crni susam odličan je izvor magnezijma.

Bio Špajz

Sočivo žuto (organski proizvod) 450 g Bio Špajz
552,00 RSD

Sočivo žuto blago nauljeno, bogato proteinima i vlaknima.

Soya food

Veganski prutići ljuti 250 g Soya food
318,00 RSD

Proizvod je bez dodatog konzervansa i veštačkih boja.

Bio Špajz

Gomašio - susamova so Bio Špajz
990,00 RSD / kg

Gomašio ili gomasio - susamova so.

Bio Špajz

Sočivo zeleno (organski proizvod) 450 g Bio Špajz
509,00 RSD

Zeleno sočivo iz organske proizvodnje je lako svarljiva mahunarka bogata energijom.

Lučar

Integralno ječmeno brašno 500 g Lučar
121,00 RSD

Integralno ječmeno brašno. Potpuno prirodan proizvod dobijen mlevenjem zrna oljuštenog ječma. 

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.

Seme crnog kima
1.590,00 RSD / kg

Crni kim je začin karakterističnog ukusa i bogate tradicije, poznat još iz kuhinja i narodnih apoteka Bliskog istoka i Indije.
Koristi se i danas – kako zbog jedinstvene arome, tako i zbog brojnih blagotvornih svojstava za organizam.