• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Kozmetika i higijena
/
Flaster Harmony Biofield Care
  popust
  Šifra: 1212062

  Flaster Harmony Biofield Care

  4,333 RSD

  3,466 RSDkom

  Robna marka: Biofield Care Zemlja porekla: Pakovanje: kom

  o proizvodu

  Stabilizuje ciklus. Ublažava menstrualne tegobe. Reguliše simptome perimenopauze i menopauze. Balansira hormonski sistem žena.

  svojstva

  Flaster Harmony sadrži kombinaciju frekvencija za uspostavljanje ravnoteže hormonskog sistema žena. Upotrebom ovog flastera možete regulisati menstrualne cikluse, ublažiti PMS i menstrualne tegobe i otkloniti simptome perimenopauze i menopauze. Lepi se na telo poput privremene tetovaže. 

  Deluje 5-10 dana. Pakovanje sadrži 6 flastera. 

  Hormonska ravnoteža je ključ do dobrog raspoloženja, zdravlja i vitalnosti.

  Problemi sa ciklusom, PMS-om, trudnoćom, menopauzom, endometriozom, policističnim jajnicima, rezultat su ubrzanog, modernog načina života. Danas nemamo dovoljno vremena da se posvetimo održavanju hormonske ravnoteže kroz izbalansiranu ishranu, fizičku aktivnost, meditaciju, izbegavanje kozmetičkih hemikalija, dovoljno sna itd.

  Harmony flaster sa frekvencijama je namenjen devojkama i ženama koje imaju problema sa disbalansom hormonskog sistema, koje muče bolne menstruacije ili neredovan ciklus, onima koje imaju izražen PMS ili promenljivo raspoloženje, svim ženama koje se spremaju za proces vantelesne oplodnje ili onima koje se suočavaju sa stresnim prelazom u menopauzu.

  način primene

  Kada se koristi flaster Harmony

  Ukoliko imate neredovan ciklus, bolne menstruacije, probleme sa PMS-om, variranje hormona utiče na vaše raspoloženje, spremate se sa proces vantelesne oplodnje ili se nalazite u prelaznom dobu periomenopauze ili menopauze, flaster Harmony vam može pomoći.

  Hormonu su naši vodiči jer odlučuju kako se osećamo i kako reagujemo na svakodnevne događaje. Kod žena se hormoni menjaju čak 4 puta mesečno (vreme nakon menstruacije, ovulacija, PMS i menstruacija), pa su hormonske neravnoteže vidljivije kod žena nego kod muškaraca.

  Budući da je hormonska ravnoteža tako složena, o njoj je potrebno brinuti redovno i na raznim poljima – zdravom ishranom, rekreacijom, adekvatnim odmorom i izbegavanjem hemikalija.

  Naučnici su uz pomoć prof. dr. Brašovana uspeli da razviju Harmony flaster sa frekvencijama koji na vrlo jednostavan i bezbedan način pruža ženama podršku u pravilnom funkcionisanju hormonskog sistema.

  Pozitivna iskustva korisnica pokazuju da Harmony flasteri mogu pomoći u sledećim slučajevima:
  - neredovna menstruacija i PMS
  - tegobe u toku ciklusa i ovulacije
  - promene raspoloženja
  - valunzi i noćna znojenja u perimenopauzi i menopauzi


  Zašto je flaster Harmony toliko poseban

  Flaster Harmony je inovativni proizvod kvantne medicine namenjen podršci i obnavljanju hormonske ravnoteže ženskog organizma. Sadrži kombinaciju frekvencija koje podstiču ravnotežu hormona i mogu ublažiti posledice izazvane disbalansom hormona.
  Nema nuspojava. Nije transdermalan. Vodootporan.


  Kako flaster funkcioniše

  Flasteri sa frekvencijama su sami po sebi pasivna kvantna tehnologija, koja se aktivira u kontaktu sa kožom. Ljudsko telo proizvodi energiju koja je dovoljna da se frekvencije iz flastera aktiviraju i putem vode dođu do svih delova organizma.

  Prema zakonima kvantne fizike, naše ćelije reaguju na njih, tj. ulaze u rezonancu sa frekvencijama flastera, vraćajući se time u ravnotežu i u optimalno stanje.