• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Zdravi napici
/
Instant kafa Mount Hagen (organski proizvod) 100 g Superfood
  Šifra: 2901004

  Instant kafa Mount Hagen (organski proizvod) 100 g Superfood

  1,094 RSDkom

  Robna marka: Superfood Zemlja porekla: Nemačka Pakovanje: g

  o proizvodu

  Po ocenama mnogih, verovatno najbolja instant kafa koja je trenutno u ponudi. Mount Hagen organska instant kafa ima izvanrednu aromu.

  svojstva

  Možda zvuči jednostavno - ali naš cilj je: savršena kafa, ono što je za nas više od dobrog ukusa. To je ono što u principu nudi svetski poznati brend Mount Hagen. Mount Hagen instant kafa je 100% napravljena od zrna kafe sa Papue Nove Gvineje, koja spada u najbolje regione za gajenje kafe u svetu. Ova kvalitetna kafa se uzgaja na tradicionalan način i bere ručno. Pažljiva obrada čuva aromu ove retke kafe. Mount Hagen instant kafa poseduje Fair Trade i Organic sertifikate. U proizvodnji te instant kafe koriste se samo sveža zrna organski gajene kafe arabike koja potiču sa velikih nadmorskih visina.

  Sa brigom o prirodi i ljudima
  Organska instant kafa Mount Hagen ima etiketu Fairtrade (poštena trgovina). Proizvedena je metodama organske proizvodnje od biljaka koje su gajene na velikim visinama u svom prirodnom okruženju, čime se doprinosi očuvanju prirodnih ekosistema. Zelena zrna arabike I klase se pažljivo beru i suše na suncu. Na plantažama radnici imaju odlične uslove rada, a proizvođač deo profita ulaže u lokalne zajednice (Fairtrade). Proizvod ne sadrži laktozu i gluten.

  Ukus: harmonična, bogata aroma.
  Miris: tipična kafa, aromatična, ukusna.
  Konzistencija: granulirana.

  sastojci

  100 % kafa sa Papue Nove Gvineje - 100 % organska instant kafa.

  način pripreme

  1-2 kašičice kafe preliti sa 150 ml tople vode (ali ne kipućom vodom). Dodati mleko i zaslađivač po želji.