• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
  Šifra: 1206031

  Krema od aloje i kurkume 50 ml

  Proizvod nije u ponudikom

  Robna marka: Gayatri Zemlja porekla: Indija Pakovanje: 50 ml

  • svojstva:
  Ova krema dubinski štiti i neguje kožu i sadrži sve dobrobiti aloje, kurkume, ulja od jojobe i kajsije.
  Efikasna i blaga dnevna krema koja štiti kožu od spoljašnjih zagađenja i jakog sunca. Koža je brzo apsorbuje  pa ne daje uljasti izgled koži lica.
  Aloja je odličan ovlaživač i čuvar kože. Sadrži preko 200 aktivnih supstanci, bogata je vitaminima, aminokiselinama, enzimima i mineralima.

  Kurkuma štiti kožu od infekcija zahvaljujući dokazanim antiseptičnim i antibakterijskim svojstvima. Takođe kurkuma je odličan antioksidans tj. prirodno stabilizuje nestabilne molekule kiseonika, poznate kao slobodni radikali. Slobodni radikali predstavljaju uzrok oštećenja ćelija, a kao rezultat toga dolazi do starenja kože.

  Ulje jojobe daje neophodnu vlagu i regeneriše kožu. Izuzetno prija suvoj, gruboj i ispucaloj koži. Svojom specifičnom strukturom jojoba ulje stvara zaštitini film na koži i time sprečava gubitak vlage, štiti kožu od isušivanja i štetnih uticaja okoline, čineći kožu nežnom i negovanom.

  Ulje semenki kajsije se dobija  hladnim presovanjem i filtriranjem koštica kajsije. Vrlo slično bademovom ulju, bogato je vitaminima i mineralima. Sadrži esencijalne masne kiseline, do 68% oleinske kiseline i do 33% linolne kiseline. Dobro je za negu kože lica, prija svim tipovima kože čak i masnoj koži. Omekšava, ishranjuje kožu i  lako se apsorbuje.

  Ne sadrži parabene, parafine, PEG (Polietilen glikol), veštačke boje i mirise. Kod prirodnih proizvoda boja, konzistencija i miris mogu neznatno da se izmene tokom vremena, ali bez ikakvog uticaja na njihovu efikasnost. Namena proizvoda je isključivo za spoljnu upotrebu. Proizvod ne sadrži parafine, parabene, sintetičke boje i mirise. Proizvod nije testiran na životinjama.

  • način primene:
  Aloja kremu naneti na kožu i nežno utrljavati dok je koža ne upije. Može se koristiti u bilo koje doba dana.

  pakovanje od 50 ml
  zemlja porekla: Indija
  uvezeno iz: Indija