• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Lekoviti dodaci
/
Magnezijum gel 200 ml Hema Kheya Neye
  Šifra: 1205002

  Magnezijum gel 200 ml Hema Kheya Neye

  344 RSDkom

  Robna marka: Hema Kheya Neye Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: ml

  o proizvodu

  Magnezijum gel je brz i pogodan način za unos magnezijuma.

  svojstva

  Za nedostatak magnezijuma vezuju se mnogi zdravstveni problemi. Magnezijum je neophodan je za normalan rad kardiovaskularnog i nervnog sistema kao i za više od 300 enzimskih reakcija i proizvodnju energije i električne ravnoteže u organizmu. Utiče na metabolizam ćelije kao transmembranski i unutarćelijski modulator električne aktivnosti  same ćelije. Zato je manjak magnezijuma ugrožava život ćelije, a nivou ćelije počinje zdravlje. Smanjeni nivoi hormona mladosti takođe su u direktnoj vezi sa nedostatkom magnezijuma.


  Oralni unos magnezijuma manje je pogodan zbog laksativnog efekta, tako da je najbezbedniji i najlakši način transdermalno nanošenje (apsorpcijom kroz kožu utrljavanjem). To je brz i pogodan način za snabdevanje tkiva i ćelija magnezijumom u najprihvatljivijem obliku za naše zdravlje. Jednostavnim, svakodnevnim nanošenjem  magnezijum gela na kožu nivo magnezijuma može da se obnovi za 4 - 6 nedelja, dok oralno ovaj proces može potrajati Magnezijum gel održava kožu blistavom, ublažava znake starosti, smanjuje upale, ubrzava zarastanje rana i povećava hidrataciju ćelija kože. Pomaže u lečenju akni, ekcema, psorijaze. Odličan je dezodorans sa dodatnom prednošću da brzo prodire transdermalno u žlezde, limfni sistem i krvotok.
  Proizvod je ispitan i odobren za upotrebu. Kontrolu izvršio C.I.N. Beograd.

  Magnezijum koji se apsorbuje najbržim putem direktno kroz kožu.

  Naučno mišljenje potvrđuje da magnezijum utiče na smanjenje umora i iscrpljenosti. Magnezijum doprinosi i normalnom mentalnom funkcionisanju, normalnoj koncentraciji glukoze u krvi, normalnom pritisku, zaštiti DNK proteina i masnoća od štetnosti oksidacija, održavanju normalnog pritiska tokom trudnoće, otpornosti na normalan stres, smanjenje novoa kiseline u želucu, održavanju normalnog metabolizma masti, održavanje normalne kontrakcije mišića.

  sastojci

  Magnezijum hlorid prirodnog porekla 64 g/200 ml, destilovana voda, prirodni zgušnjivač.
  Čuvati na sobnoj temperaturi u originalnom pakovanju, van domašaja dece.

  način primene

  Naneti nekoliko kapi gela na kožu, na zglobove i bolna mesta, ispod pazuha, kolena i sl. Ne prekrivati kožu odećom dok ne upije gel.