• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Lekoviti dodaci
/
Neem Guard 60 kapsula 38 g Goodcare Pharma
  Šifra: 1422001

  Neem Guard 60 kapsula 38 g Goodcare Pharma

  1,556 RSDkom

  Robna marka: Goodcare Pharma Zemlja porekla: Indija Pakovanje: g

  o proizvodu

  Neem Guard podmlađuje kožu, podiže imunitet, umanjuje osećaj gladi, pročišćava krv. Dodatak ishrani - dijetetski proizvod. Ajurvedski proizvod.

  svojstva

  Proizvod podržava prirodnu odbrambenu sposobnost organizma, posebno u digistivnom traktu i na koži. Biljka nim je jedna od najmoćnijih biljaka ajurvedske medicine.
  Primenjivati u slučaju kožnih infekcija, osipa i bubuljica. Primenjivati u slučaju pada imuniteta organizma. U dijetama za mršavljenje primenjivati ovaj preparat jer daje osećaj sitosti. Biljka nim pročišćava krv te kožu čini zdravom i blistavom. Preporučuje se i u slučaju crevnih parazita.

  Nim (Azadirachta indica) je jedan od najmoćnijih čistača krvi i detoksikanata u ajur-vedi. Na persijskom jeziku ovo drvo se zove „drvo slobode“ a u vedskim tekstovima se slavi kao SARVA ROGA NIVARINS – to jest lek protiv svih bolesti. Pre nekoliko vekova nim je u Evropi i na Bliskom istoku dobio ime „blagoslovljeno indijsko drvo“ zbog svoje sposobnosti da leči akne, čireve i prišteve. Stotine naučnih publikacija širom sveta danas veličaju sposobnost ovog drveta da uništava bakterije, viruse i gljivice i da smiruje upale. Zahvaljujući protiv-upalnom delovanju uspešno se primenjuje kod bolova u zglobovima, mišićima i protiv groznice.
  Snaga indijske biljke nim (Azadirachta indica) naglašena je još pre 4.500 godina. Osnovne dobrobiti koja ona pruža su:

  Efikasna je kod kožnih infekcija, osipa i bubuljica. Jača imuni sistem. Uništava salo i žudnju za slatkišima i prejedanjem. Čisti krv i tako stvara prelepu i zdravu kožu. Ima antidijabetična svojstva. Snažno deluje protiv virusa, gljivica i bakterija. Uništava crevne parazite. Zahvaljujući izuzetnim antibakterijskim i antialergenskim svojstvima nim efikasno deluje protiv najvećeg broja epidermalnih poremećaja kao što su akne, psorijaza i ekcemi. Gorki alkaloidi koje on sadrži smanjuju preterani šećer u krvi i stimulišu rad pankreasa.

  Drvo nima ima veliki potencijal koji obuhvata delovanje na širok spektar telesnih problema koji uključuju bolesti koje se prenose polnim putem, krvne probleme, hronične čireve, probavne i nervne smetnje, bolesti uzrokovane parazitima (malarija) i dijabetes. Odlično deluje protiv gljivica, kvasnica, bakterija, virusa, crva i glista i smanjuje naslage sala.

  1 kapsula sadrži:
  Energetska vrednost: 6.71kJ.
  Masti 0.009 g, belančevine 0.14 g, ugljeni hidrati 0.34 g.

  sastojci

  Nim (Azadirachta indica), giloj (Tinospora cordifolia), amalaki (Emblica ooficinalis), haritaki (Terminalia chebula), bibitaki (Terminalia belerica).
  Kapsula je od hidroksipropilmetil celuloze.

  način primene

  Dve kapsule svakog jutra na prazan stomak.
  Za maksimalne rezultate pijte trifalu čurnu pre spavanja.

  Način čuvanja: proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju, na tamnom mestu i sobnoj temperaturi, izvan domašaja dece.

  napomena

  Napomena: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti . Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.
  Upozorenja i ograničenja upotrebe: Proizvod se ne sme koristiti u slučaju preosetljivosti na bilo koji sastojak. Ne preporučuje se uzimanje kod dece mlađe od 12 godina, u toku trudnoće i dojenja. Moguće su blaže gastrointestinalne tegobe. Ukoliko koristite bilo kakve lekove, posavetujte se sa lekarom pre primene ovog proizvoda.