• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Posebna ishrana
/
Nera - sirup za detoksikaciju i mršavljenje 500 ml Puris
  Šifra: 1427002

  Nera - sirup za detoksikaciju i mršavljenje 500 ml Puris

  2,912 RSDkom

  Robna marka: Puris Zemlja porekla: Švajcarska Pakovanje: ml

  nutritivne vrednosti

  na 100g
  energetska Vrednost Kcal
  280
  energetska Vrednost KJ
  1172
  masti
  0.4g
  - mononezasićene masti
  --
  - polinezasićene masti
  --
  - zasićene masti
  0.4g
  ugljeni hidrati
  67g
  - šećeri
  58.5g
  vlakna
  --
  proteini
  0.5g
  Natrijum
  0.15g

  o proizvodu

  Nera prirodni sirup se koristi za desetodnevnu dijetu za pročišćenje organizma. Sirup se pije pomešan sa svežim limunovim sokom i malo ljute aleve ili kajenske paprike u prahu i sa malo vode. Ovaj napitak prijatnog ukusa obezbeđuje organizmu sve što mu je potrebno u sedmodnevnom ili desetodnevnom periodu, a za to vreme organizam koristi priliku da se očisti od svih vrsta nagomilanih viškova, toksina. U ovom periodu ne konzumira se nikakava druga hrana. Kao posledica koža, kosa, nokti dobijaju zdrav sjaj, varenje i drugi zdravstveni problemi su olakšani, a kao prijatan nus-efekat obično je izgubljeno i par kilograma.

  svojstva

  Ideja Stenlija Barousa (Stanley Burroughs) koji je prvi počeo sa primenom i proizvodnjom ovog sirupa bila je da zdravlje počinje u nama i da se u našem društvu prečesto oslanjamo na lekove da otklone, da prosto odnesu naše zdravstvene probleme. Naš organizam poseduje prosto čudesnu sposobnost iscelivanja, samo kada mu za to damo šansu.
  Najveći deo svog postojanja čovek je bio sakupljač ili lovac. Živeći na taj način, uvek se susretao sa dužim periodima kada je hrane bilo manje, ili je nije bilo uopšte. Sasvim je moguće da naše telo, na izvestan način, računa na ove periode apstinencije kako bi se očistilo. Postoji Zulu izreka ,,Telo koje je stalno prepunjeno ne može da vidi tajne.’’
  Nera je sanskritska reč koja označava ,,životodavnu suštinu palminog drveta’’. To je ona životna sila biljke koja će omogućiti cvetanje i stvaranje plodova. Nera je hiljadama godina korištena u indijskoj ajurvedskoj medicini.

  sastojci

  Palmin i javorov sirup.

  način pripreme

  Za šolju napitka od 3 dcl potrebno je: 2 supene kašike limunovog soka, 2 supene kašike nera sirupa, 1/10 kafene kašičice kajen paprike ili domaće ljute aleve paprike.
  Dnevno se može popiti 6-10 šolja.