• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Lekoviti dodaci
/
Omega-3 norveške kapsule 144 kom. Biopharma
  Šifra: 1424001

  Omega-3 norveške kapsule 144 kom. Biopharma

  3,570 RSDkom

  Robna marka: Biopharma Zemlja porekla: Norveška Pakovanje: kom

  o proizvodu

  Omega-3 kapsule sadrže čiste, visoko koncentrovane, molekularno destilovane, omega-3 esencijalne masne kiseline sa vitaminima A, D i E. Omega-3 esencijalne masne kiseline predstavljaju važan dodatak ishrani i doprinose jačanju imuniteta i poboljšanju opšteg stanja organizma. 144 gel kapsula od po 550 mg.

  svojstva

  Omega-3 kapsule sadrže čiste, visoko koncentrovane, molekularno destilovane, omega-3 esencijalne masne kiseline sa vitaminima A, D i E. Omega-3 esencijalne masne kiseline predstavljaju važan dodatak ishrani i doprinose jačanju imuniteta i poboljšanju opšteg stanja organizma.
  Omega-3 esencijalne masne kiseline korisne su za rad srca, mozga, mišića, zglobova, snižavaju nivo lošeg holesterola u krvi, triglecerida, krvnog pritiska kao i šećera u krvi. One ublažavaju simptome osteoporoze, smanjuju nivo fibrinogena i učestvuju u prevenciji slepljivanja trombocita i tromboze (začepljenja krvnih sudova), takođe pomažu kod oboljenja nervnog sistema (multipleks skleroza).
  Vitamin E sprečava oksidaciju ribljeg ulja u samom organizmu. Vitamin A je neophodan za dobar vid i jak imunitet. Vitamin D je neophodan za normalno funkcionisanje imunog sistema, za rast kostiju i zuba, a potpomaže i pravilan rad mišića i nervnog tkiva.

  Omega-3 kapsule povećavaju ukupne fizičke i psihičke performanse kod sportista. Omega-3 kapsule utiču pozitivno na zdravlje, endokrini sistem i imunitet celog organizma. Omega-3 kiseline ne samo da su dobre za vaše opšte zdravlje, nego mogu poboljšati i ucinak dijeta i vežbi za mršavljenje.
  Studije su pokazale da ljudi koji pokušavaju smršati uz pomoć vežbi i dijeta bolje kontrolišu šećer i holesterol ako su omega-3 masne kiseline deo njihove ishrane. Omega-3 masna kiselina DHA je najzastupljenija omega-3 masna kiselina u mozgu, dok omega-3 masna kiselina EPA ima značajnu protivupalnu ulogu. Obe su neophodne za pravilan rad mozga i preporučuju se za poboljšanje pamćenja, koncentraciju i kod poremećaja raspoloženja.
  Norveške omega-3 kapsule namenjene su svima, bez obzira na pol i uzrast. 

  Riblje ulje 500 mg sadrži:
  Omega-3 masne kiseline 325 mg
  EPA (Eikozapentaenoinska kiselina) 155 mg
  DHA (Dokozaheksaenoinska kiselina) 125 mg
  Vitamin E (dl-alpha-tocopherol)    3.7 mg
  Vitamin A (retinyl palmitate) 125 μg
  Vitamin D (cholecalciferol) 8 μg

  sastojci

  Riblje ulje (72 %), želatin, stabilizator (glycerol), dl-alpha-tocopherol, retinyl palmitate, cholecalciferol.
  Alergen info: Ne sadrži veštačke boje, arome i konzervanse, GMO i GM sastojke, ozračene sastojke.

  način primene

  Preporučena dnevna doza: 1 soft gel omega-3 kapsula 1 put dnevno uz obrok. 

  napomena

  Upozorenje: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života.
  Preporučena dnevna doza ne sme da se prekorači. Čuvati van domašaja dece. Pre upotrebe konsultovati se sa svojim lekarom/nutricionistom. Osobe koje koriste lekove protiv zgrušavanja krvi (antikoagulansi) potrebno je da se obrate svom lekaru pre nego što počnu da koriste norveške omega-3 kapsule. Osobe mlađe od 18 godina, trudnice i dojilje bi trebalo da koriste ovaj proizvod jedino pri preporuci i pod nadzorom lekara.