• Proizvodi
  • Saveti
  • Recepti
  • Prodavnice
  • Naša priča
  • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Posebna ishrana
/
Ovseni keks sa limunom i urmom (organski proizvod) 100 g Bio Špajz
Bio Spajz/
Ovseni keks sa limunom i urmom (organski proizvod) 100 g Bio Špajz
  • Vegan
  • Bez laktoze
  • Bez trans masti
  • Bez dodatog šećera
popust
Šifra: 2110077

Ovseni keks sa limunom i urmom (organski proizvod) 100 g Bio Špajz

206 RSD

185 RSDkom

Robna marka: Bio Špajz Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: g

nutritivne vrednosti

na 100g
energetska Vrednost Kcal
424
energetska Vrednost KJ
1776
masti
20.4g
- mononezasićene masti
--
- polinezasićene masti
--
- zasićene masti
8.9g
ugljeni hidrati
53.5g
- šećeri
18.4g
vlakna
6.6g
proteini
6.6g

o proizvodu

Integralni ovseni keks sa limunom i urmom. Organski proizvod. Bez glutena. Posno. Izvor vlakana. Bez trans masti. Bez laktoze.

svojstva

Bez glutena: ukusan keks pogodan za osobe alergične na gluten, kontrolisan Elisa testom.

Organski sertifikovan: zdrav i bezbedan, bez pesticida, napravljen od organskih sirovina za vas i vašu porodicu.

Ovsene pahuljice: ukusan keks od ovsenih pahuljica u kombinaciji sa limunom i urmom.

Celo zrno: napravljen od integralnog brašna celog zrna ovsa i pirinča, čime su sačuvane sve hranljive materije sadržane u opni zrna.

Bogat biljnim vlaknima: biljna vlakna prirodno prisutna u proizvodu regulišu metabolizam i daju osećaj sitosti.

Posni: 100% napravljeni od biljnih sirovina. Idealna poslastica u vreme posta.

Bez laktoze: ne sadrže laktozu i pogodni su za ishranu osoba netolerantnih na laktozu.

Bez GMO: ne sadrže genetski modifikovane sirovine.

sastojci

Ovsene pahuljice bez glutena 30%, pasta od urme, integralno pirinčano brašno bez glutena, biljna ulja bez trans masti (palma, suncokret), komadići urme 4.5%, sok limuna 2%, prirodna aroma limuna, morska so, sredstvo za dizanje testa: natrijum hidrogen karbonat, regulator kiselosti: limunska kiselina.

Alergen info: moguće prisustvo badema i lešnika u tragovima.

Sadržaj glutena manji od 20 mg/kg.