Piškote (sert. bez glutena) 150 g Schar

Bez glutena

Bez glutena, bez pšeničnog skroba, bez konzervansa.

490,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
490,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 202009

Brend: Schar

Zemlja porekla: Italija

Pakovanje: 150.00 g

Sastojci

Jaja 30%, kukuruzni skrob, šećer, rižino brašno, emulgator E-471, zgušnjivač: guar guma, so, amonijev hidrogenkarbonat aroma

Pogledajte još i...

Bio Špajz

Amarant (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
287,00 RSD

Amarant se može koristiti kao odličan izvor belančevina i kalcijuma. Naročito se preporučuje trudnicama i dojiljama, bebama i maloj deci, kao i fizički aktivnim ljudima.

Bez dodatog šećera

Bio Špajz

Musli - grožđe 400 g Bio Špajz
322,00 RSD

Napravljen od najkvalitetnijih integralnih žitarica, orašastih plodova i voća. Samo prirodni sastojci, bez dodatog šećera, soli, masti i konzervansa. Bogat vlaknima. 

Bez dodatog šećera

Stevia tečna Lux 120 ml Impuls
1.289,00 RSD

Prirodna tečna slatkoća u svakoj kapi – stevija zaslađivač za kompote, sokove i sve tvoje omiljene recepte.

Macrobiotic Prom

Genie tofu dimljeni 200 g Macrobiotic Prom
292,00 RSD

Samo biljke, začini i ljubav.

Sanaterra

Javorov sirup (organski proizvod) 250 g Sanaterra
983,00 RSD

100% prirodan slatki sirup sadrži mnoga zdravstvena svojstva u jačanju imuniteta uopšte, te je veoma zastupljen u veganskoj ishrani. Bez aditiva i konzervansa.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.