Prebranac 390g Dankas

520,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
520,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 3417014

Pogledajte još i...

Bio Špajz

Alge nori 5 listova Bio Špajz
420,00 RSD

Nori alge su verovatno napoznatija vrsta algi na svetu. Svoju popularnost duguju ugodnom, slatkastom ukusu kao i cenjenosti sušija, jer se upravo listovima nori algi listovi omotavaju suši loptice od pirinča, povrća ili ribe. Nori se ubrajaju u porodicu crvenih algi i jedne su od malobrojnih morskih algi koje se i uzgajaju.

Macrobiotic Prom

Genie soja medaljoni 160 g Macrobiotic Prom
255,00 RSD

Samo biljke, začini i ljubav.

Sanaterra

Brašno kokosovo (organski proizvod) 100g Sanaterra
173,00 RSD

Bogat izvor proteina i vlakana.

Pistaći
2.070,00 RSD / kg

Hranljivi orašasti plod, nežnog ukusa.

SPM Stamenković

Vanila štapić 3 g SPM Stamenković
545,00 RSD

Vanila je najvažniji začin slatkih jela, kolača, kremova, biskvita, keksa pudinga, kompota, slatkiša, čokolada i sladoleda. Daje bogatu aromu i ukus kuvanom slatku i napicima.

Bio Špajz

Pasulj crveni (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
295,00 RSD

Crveni pasulj jača srce i tanko crevo i utiče na smanjenje masnih naslaga u organizmu.

Roba na merenje

Lešnik sirovi (organski proizvod)
2.680,00 RSD / kg

Organski sirovi lešnik – domaće blago iz prirode.

Kikiriki pečen slan
400,00 RSD / kg

Snek proizvod kikiriki u opni,  suvo pečeni sa slanim nanosom.

Bio Špajz

Pirinač jasmin integralni (organski proizvod) Bio Špajz
920,00 RSD / kg

Jasmin integralni pirinač je aromatičan i lak za varenje.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.