• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Osnovne namirnice
/
Propolis divlji origano sprej za nos 20 ml Medivi
Bio Spajz/
Propolis divlji origano sprej za nos 20 ml Medivi
  Šifra: 701012

  Propolis divlji origano sprej za nos 20 ml Medivi

  470 RSDkom

  Robna marka: Medivi Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: ml

  svojstva

  Prohealth Plus kapi ili sprej predstavljaju odličnu preventivu, ali i pomažu kod početnih stadijuma upale ždrela. Prohealth Plus kapi i sprej mogu se nanositi i na kožu gde god postoji naznaka kožne infekcije (herpes, gljivice itd).

  U sebi sadrže dva najjača prirodna antibiotika propolis koji pčele spravljaju kako bi košnicu zaštitile od svih vrsta patogena i ekstrakt divljeg origana. U sadejstvu ova dva antibiotika predstavljaju idealnu zaštitu sluznice grla, ali i kože na drugim mestima našeg tela. Tanak mikro-film koji se zadržava na sluznici našeg ždrela onemogućava viruse, bakterije i gljivice da se tu nasele i izazovu infekciju. U početnom stadijumu infekcije ovaj mikro-film uništava sve navedene patogene. Sa svim ovim svojstvima Prohealth Plus kapi ili sprej predstavljaju odličnu preventivu, ali i pomažu kod početnih stadijuma upale ždrela.

  Prohealth Plus sprej mogu se nanositi i na kožu gde god postoji naznaka kožne infekcije (herpes, gljivice itd).

  Napominjemo da ovaj proizvod ne može zameniti medicinsku terapiju pogotovo ako je upala uznapredovala, već uz odgovarajuću terapiju kod uznapredovalih upala ždrela može dati svoj doprinos.

  Snaga propolisa i divljeg origana ogleda se i u tome što navedeni patogeni ne mogu steći rezistenciju na njih.