• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Lekoviti dodaci
/
Spirulina u prahu (organski proizvod) 50 g Just Superior
Bio Spajz/
Spirulina u prahu (organski proizvod) 50 g Just Superior
  Šifra: 1212053

  Spirulina u prahu (organski proizvod) 50 g Just Superior

  925 RSDkom

  Robna marka: Just Superior Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: g

  nutritivne vrednosti

  na 100g
  energetska Vrednost Kcal
  373
  energetska Vrednost KJ
  --
  masti
  6.5g
  - mononezasićene masti
  --
  - polinezasićene masti
  --
  - zasićene masti
  3g
  ugljeni hidrati
  16.8g
  - šećeri
  1.3g
  vlakna
  --
  proteini
  63g

  o proizvodu

  Najnutritivnija namirnica na planeti i jedan od retkih istinskih detoksikatora organizma, konačno bez rizika od kontaminacije teškim metalima i toksinima drugih algi.

  svojstva

  Direktno sa Tajvana od jednog od najboljih proizvođača spiruline na svetu.
  Strogo kontrolisan uzgoj garantuje 100% čistoću koja nije kontaminirana toksičnim mikrocistinima od drugih algi i teškim metalima. Laboratorijski testirana za svaku seriju.
  Jedina u svetu gajena u čistoj planinskoj izvorskoj vodi.
  Bogatija β-karotenom, fikocijaninom, hlorofilom, vitaminima B i GLA-om od većine organskih spirulina na tržištu.
  Jedan od retkih legitimnih detoksikatora organizma, ima jaka antioksidativna i antiupalna svojstva, jača imunitet, pomaže pri mršavljenju, poboljšava fizičke performanse, održava nivo šećera i holesterola normalnim i može popraviti status gvožđa u organizmu.

  Jedna od najnutritivnijih namirnica na planeti
  Dozvolite da vam predstavimo jednu od zvanično priznatih najmoćnijih superhrana na planeti, koja u samo 3 g ispoljava više antioksidativne i protivupalne aktivnosti od pet porcija svežeg voća i povrća. Zbog neverovatne koncentracije nutrijenata, koji se pri tome lako apsorbuju u naš organizam, spirulinu koriste NASA i ESA za svoja putovanja u svemir.   

  Samo jedna kašičica svakog dana ove plavo zelene mikroalge (cijanobakterije) koja postoji na našoj planeti milijarde godina, dokazano detoksikuje organizam, ima jaka antioksidativna i antiupalna svojstva, jača imunitet, pomaže pri mršavljenju, poboljšava fizičke performanse, održava nivo šećera i holesterola normalnim i može popraviti status gvožđa u organizmu.

  Green smoothie
  Kontrolisano je gajena u izvorskoj planinskoj vodi ekološki čiste oblasti na jugu Tajvana, sa najsofisticiranijom tehnologijom koja omogućava uzgoj 100% čiste i celovite spiruline, potpuno bezbedne za svakog. Rigorozno je testirana na sve parametre u više akreditovanih laboratorija.

  Ali šta ćemo sa njenim vrlo izazovnim ukusom? Pre svega, naš proizvod ima daleko manje izazovan ukus, verovatno od bilo koje druge koju ste probali. Dalje, ako je popijete razmućenu u samo pola čaše vode, ili sa pirinčanim biljnim mlekom i blago zasladite, nećete imati nikakav problem sa ukusom, a trud će vam se višestruko isplatiti.

  Direktno sa Tajvana od jednog od najboljih proizvođača spiruline na svetu.
  Jedina na svetu gajena u čistoj planinskoj, izvorskoj, mineralnoj vodi strogo kontrolisane čistoće, na ekološki besprekorno čistoj lokaciji na jugu Tajvana.
  Strogo kontrolisan uzgoj garantuje odsustvo kontaminicije toksičnim i za zdravlje veoma štetnim mikrocistinima od drugih algi.

  Uvek sveža, za svaku seriju se radi posebno, sa kratkim procesom ubiranja i proizvodnje odmah nakon toga.
  Sadrži više β-karotena, fikocijanina, hlorofila, vitamina iz B kompleksa i GLA od prosečnih organskih spirulina. Laboratorijski testiran sadržaj za svaku seriju.bog čistoće i načina uzgoja Superior spirulina poseduje prirodan ukus i miris (bez arome koja vuče na ribu), za razliku od većine drugih na tržištu.

  Za koga je organska spirulina u prahu?
  Kada je proverenog kvalitetna, organska spirulina u prahu je fantastičan dodatak ishrani za bilo koga ko želi da ojača svog organizam na više načina. Ona ima izvanredne efekte na detoks organizma, verovatno mnogo delotvornije od bilo koje druge superhrane. Detoks organizma na dnevnom nivou je potreban svima koji žive u industrijalizovanim i zagađenim gradovima. Izuzetno je važna za ljude na veganskoj ishrani, jer je jedan od retkih biljnih izvora dobro iskoristivog gvožđa. Postoje upozorenja vezana za decu, trudnice i dojilje ali isključivo na temu kontaminacije, jer je opšte poznato da većina (čak i organskih) spirulina sadrži nedozvoljene nivoe teških metala i/ili nusprodukata drugih algi sa kojima se gaji (koji su toksični za organizam, a ne rade se testovi na njih).
  Međutim, spirulina u prahu koja je provereno čista i iz potpuno kontrolisane proizvodnje, koristila se u istraživanjima i za decu, trudnice i dojilje i pokazala odlične rezultate.

  sastojci

  100% organska spirulina u prahu sa Tajvana.

  način pripreme

  Preporuke za korišćenje – kako se koristi spirulina u prahu?
  Preporučena količina spiruline u prahu iznosi 3 g (1 srednje puna kafena kašičica). Može se uzimati i 1 g dnevno, pokazani su efekti u istraživanjima i sa tom količinom, ali za jače efekte uzimati bar 2 g dnevno. Dakle jedno pakovanje naše spiruline traje od mesec dana do 3 meseca.

  Efekat dobre spiruline se oseti odmah nakon uzimanja, ukoliko se osećate kao da ćete da se razbolite ili ukoliko ste prethodni ili taj dan, unosili nešto što opterećuje organizam toksinima (alkohol, procesirana hrana i slično) – u tom slučaju uzmite malo jaču dozu. Promešajte spirulinu u pola čaše vode, i popijte na eks. Možete iscediti i pola limuna u ovaj napitak. Jedan od najukusnijih načina je da blago zagrejte pirinčano biljno mleko, dodate punu kašičicu spiruline i zasladite stevijom, medom ili Superior kokosovim sirupom. Naravno, možete je dodati u bilo koji smuti ili sok koji je već deo vaše zdrave rutine.