• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Lekoviti dodaci
/
Sprej za nos Srebrosept 30 ml Maxlab
  Šifra: 1429014

  Sprej za nos Srebrosept 30 ml Maxlab

  450 RSDkom

  Robna marka: Maxlab Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: ml

  o proizvodu

  0 % konzervansa, veštačkih boja, veštačkih mirisa. Menta. Timijan. Žalfija. Eukaliptus. Blagotvoran kod: kijavice, prehlade i problema sa sinusima.

  svojstva

  Brzo i dugotrajno oslobođa disajne puteve.
  Štiti. Regeneriše. Osvežava.
  Blagotvoran kod: kijavice, prehlade i problema sa sinusima.

  Ne sadrži: konzervanse, veštacke zaslađivače, veštacke boje i mirise, sol i kortikosteroide.

  Kvalitet ovog proizvoda prepoznat je od strane ORL stručnjaka koji ga rado preporučuju. Na tržištu se izdvaja jer ne sadrži so, veštacke antiseptike, konzervanse, veštacke boje i mirise, koji često izazivaju iritacije i isušivanje sluzokože nosa. Odlikuje se antimikrobnim i antialergijskim delovanjem.

  Sadrži jedinstvenu kombinaciju etarskih ulja lekovitog bilja (pitoma nana, žalfija, majcina dušica(timijan), eukaliptus) i koloidnog srebra u koncentraciji od 30 ppm. Koloidno srebro u ovoj koncentraciji efikasno eliminiše bakterije, viruse i gljivice sa sluzokože nosa i sinusa. Na ovaj način Srebrosept pozitivno utiče na infekcije gornjih disajnih puteva. Ovaj preparat sadrži i pantenol (provitamin B5) koji blagotvorno deluje na regeneraciju oštecene sluzokože. Prirodan je, i namenjen je za ljude osetljivih sinusa i sluzokože nosa. Etarska ulja koja sadrži deluju osvežavajuce i na prirodan način povećavaju prohodnost disajnih puteva.

  sastojci

  Colloidal Silver 30 ppm (30 mg/l), Highly purified water, Allantoin, Mentha Piperita (Mint) Oil, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Thymus Zygis Herb (Thyme) Oil, EUCALYPTUS Globulus Oil, Panthenol, Dimethyl sulfon (MSM).

  način primene

  Sprej za nos se primenjuje na sluzokožu nosa pomoću mehaničke pumpice.
  Mehaničke pumpica omogućava raspršivanje preparata u vrlo sitne kapljice, čime se postiže optimalno oblaganje sluzokože nosa.
  ORL testirano.