Tofu namaz 200 g Macrobiotic Prom

Tofu namaz - sojin krem sir. Posno, sa maslinovim uljem, vegan.

248,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
248,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 2206015

Brend: Macrobiotic Prom

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 200.00 g

Način primene

Krem sir od soje pogodan je za mazanje. Idealan kao podloga za pripremu sendviča, kao preliv za salate, dekoracija za kanapee.

Sastojci

Tofu sojin sir (soja, voda, nigari) 60 %, soja protein, kukuruzni skrob, jabukovo sirće, beli luk, senf, morska so.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 137

Masti: 5 g

Ugljeni hidrati: 9 g

Proteini: 14 g

Pogledajte još i...

Čika Perini hlebovi

Hrono hleb extra mešavina 350 g Čika Perini hlebovi
190,00 RSD

Mešani integralni beskvasni hleb produžene svežine, pakovan u zaštitnoj atmosferi.

Bio Špajz

Suncokret sirovi oljušteni (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
295,00 RSD

Osušene i pržene semenke bogate su belančevinama gotovo koliko i meso, te se često koriste u pripremanju raznih jela.

Artfood

Niskokalorični džem od šljive light 300 g Artfood
363,00 RSD

Pasterizovano. Bez konzervansa, boja i aroma. 30% manje kalorija.

Granum

Laneni protein 200 g Granum
187,00 RSD

Ne sadrži gluten, postan je i veganski proizvod.

Just Superior

Bademov puter (organski proizvod) 185 g Just superior
805,00 RSD

Puter od badema – kremast i preukusan, od 100% celih organskih badema sorte Tuono, nežno mlevenih na kamenom mlinu – za dan pun zdravog uživanja!

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.